Українці у Ванкувері
-
Доброго дня, можливо хтось знає коли відкриваються слоти в Едмонтоні, Торонто, Оттава?
-
Добрий день. Порадьте будь ласка хорошого стоматолога .
-
Доброго дня група! Маю таке питання, донька пішла працювати до «українця» сидіти по 4 години з собакою три рази на тиждень, домовились на зарплату 1500 і оплата раз на два тижні( сьогодні мала бути зарплата але він не віддав гроші, почав погрожувати і матюкатись, сказав що він мав на увазі раз на два тижні типу календарні, вона мала гуляти три зази з собакою, готувати собаці їсти, тренувати елементарним командам и мити в коридорі підлогу після прогулянки. Не хоче віддавати гроші, куди можна звернутися? Він ще здає житло і просив її зарееструвати на себе і свої доки на айрбнб бо його там забанили. Можливо в групі є юристи. Дякую
-
А ще я приїхала на першу зустріч з донькою і запитала з відки він, він відповів, що з Криму, а коли я йому написала за гроші і вирішити цю ситуацію по доброму він написав пирію російською я непанимаю, а я відповіла: ви ж України і в кожній школі вчить українську чи може ви з кацапії і він дуже образився, сказав, що я расистка і він буде жаловатись😁
-
Всім привіт. Шукаю роботу, живу в Ленглі. (також шукає друг) Я тут трошки більше двух років, працював у Лендскейпінгу, стройці( вікна та millwork) В основному правцював із канадцями, з англійською проблем не буде, є водійські права та авто Буду радий розглянути будь які варіанти. На всі питання можу відповісти в повідомленнях Дякую.
-
ми з чоловіком приїхали 3 роки тому в Канаду, у нас закінчився work permit, я змогла продовжити, а ось чоловікові прийшла відмова, оскільки з його боку не були сплачені податки, про які він не міг знати! Будь ласка, підкажіть, що робити в такій ситуації?
-
Його не Павел випадково звати?
-
Так, виявилося, що його тут вже пів Ванкувера знають і що він кидає людей
-
потрібен міграційний юрист терміново! відпишіть у Директ хто знає контакти
-
Вибачте, але так він в мене підписаний, щоб не загубити номер
-
чувак на відео твоя поведінка дивна і хлопчача) ти починаєш відео зі слів дзвонить мені кацап, а потім собі ж суперечиш і кажеш: мені взагалі по фіг російський або українець)
-
Ну як варіант могло бути ревю, а після нього було надіслано лист з проханням доплатити податки чи повернути шось. Лист не дійшов, а це висить в системі як неоплачене. Один відділ комунікує через онлайн портал cra, а інший надсилає листи. У мене так перевіряли форму Т1, де я все сабмітив через онлайн портал. Все перевірили, все ок. Але через пару тижнів прийшло від іншого відділення опитування + прохання надати доки, де сказано, що якщо все ок, то вони нічо не відправлять та не повідомлять, а якщо все погано - надішлють листа. І це все якраз відбувалось під час страйку Канада пост, де цілком можливо, що могли загубити листа мого чи їх @happy_young_beautiful не підкажете як у вас то сталось, щоб інші не потрапили в цю ситуацію?