Українці у Ванкувері
-
Має бути оплачений чи виставлений?
-
> Дівчинка сиділа з собакою Виставила інвойс за послуги Він не оплатив Звернулись в поліцію У чому трабл
-
Ок, наприклад, всі потерпілі виставили інвойс, то куди їм звертатись?
-
На скільки я знаю він казав потерпілим,що проблеми з банком ,що потім все виплатить , обіцяв з тижня на тиждень з місяця на місяць...і нічого( так і термін проходив більше ніж 28 днів).Люди надіяться і чекають вірять...а в результаті час і без грошей
-
Remember, every action has to be 100%, you guys are not back in Ukraine anymore So, if invoice hasn’t been paid they should send a demand letter and then call Labour relations board, see what the have to say. They can also do a lien on his property or consult a lower in order to start law suit.
-
Трабл в тому, що в неї нема воркперміту ми тільки подались, бо перший в неї був типу стаді перміт, їй не було 18 років
-
Постраждала ж не одна людина, чи ви ще хочете сказати що я придумую, я спілкувалася з кількома постраждалими не з одним ...Спочатку одна людина чекала грошей вірила в порядність людини , аферист ій сказав, що проблеми з банком і вона чекала чекала і нічого , а час пройшов( я тільки тут від цієї людини, що написала за 28 днів зрозуміла, чому в деяких не вийшло заяву подати)
-
Так, ми подались на новий воркперміт
-
Прийдіть в неділю на зібрання з постраждалими і послухаєте всі історії, я пишу те, що розказували потерпілі мені...я сама не потерпіла....я на цю справу потратися дуже багато свого часу просто так бо хотіла допомогти ( і далі трачу)....я можу це не писати нехай інші не знають і далі ведуться на цю аферу...
-
Ось переписка вище і постраждала Анічка.....Я не організовую зустріч пишіть постраждалим , вся інфа вище в чаті
-
Ви можете зробити своє розслідування,що правда,що ні Гугл вам в поміч ...( але нащо вам свій час тратити..краще піддавати сумніву те,що інші знають)...