Українці у Ванкувері
-
www.maplehopefoundation.org/updates/2022-annual-report/
-
Хто захоче, той нас знайде і попросить про допомогу. Такі люди, як ви Alex демотивуєте і сильно розчаровуєте. Ми всі, хто працює платять податки, щоб була допомога українцям під час війни. Я дуже рідко сюди заходжу і сьогодні я звідси вийду. @MykhayloG мені здавалось, що ця спільнота була створена для допомоги та підтримки. Нажаль не все так. Всім бажаю добре адаптуватись у Ванкувері і знайти, що ви шукаєте. Хто хоче і може допомагати Україні, долучайтесь.
-
Якщо ви побачите провокаторів, не реагуйте на них, відмітьте мене і я їх видалю. Бережіть нерви і сили. Мені здається що це був бот, тому що у нього жодної спільної групи чи переписки зі мною не було. Якщо таке повториться то точно треба закритою зробити, щоб всілякі боти і провокатори не тинялись. Всім надобраніч! 😴
-
Я поки тільки тиждень кидаю,але кажуть,що ефективніше приносити резюме особисто в руки
-
Доброго дня, може хтось підказати стосовно пошуку роботи? Я вже другий тиждень кидаю резюме на будь які вакансії. Від супермаркетів до будівництва, але ніхто не відповідає. Резюме наче норм, може хтось підказати якісь нюанси про які я можу не знати? Дуже вдячний заздалегідь за поради.
-
І я тиждень кидаю, так незвично що повна тиша у відповідь
-
Ну якщо чесно то тут палка двух кінців, бо коли я йду в то й же супермаркет і даю своє резюме то мені кажуть щось по типу " Круто але зааплайтеся на нашому сайті"
-
Таке ж і з пошуком житла поки на Facebook Marketplace, дуже по-іншому тут справи ведуться ніж у нас(
-
Не зупиняйте аплаїтись через сайти великих компаній. Та, крім того, обов‘язково розносьте особисто по всім можливим навколишнім бізнесам. Це працює набагато ефективніше. Тут кожного дня кожен НR отримує декілька сотень «резюме» з Індії, Нігерії, Пакістану та Бангладеш. Їх то дико бісить , як відразу не пішло у спам, все видаляється не дивлячись. Ще раджу створити якістний акаунт та приділиту увагу мережі Linkedln. Це найбільш серьйозна та поважна спільнота для пошуку роботи
-
А ви через який сайт знайшли?
-
Чую що ефективніше його видрукувати на плакаті і по місту марширувати ніж на тому ж самому indeed кидати
-
У мене взагалі дуже хороше резюме, тільки що на кожну позицію стільки відгукуються що не знаю чи взагалі хтось його там бачить :/