Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українці у Ванкувері

Українці у Ванкувері

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
13.6k Posts 1.8k Posters 24.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Ukie
    wrote on last edited by
    А чому рабською розмовляють?
    1 Reply Last reply
    0
  • t406756749T Offline
    t406756749T Offline
    Murad
    wrote on last edited by
    Да, например?. Какие национальности разговаривают на русском в своей же стране когда друг с другом общаются
    1 Reply Last reply
    0
  • t101916573T Offline
    t101916573T Offline
    Сергей
    wrote on last edited by
    Коли робити нема чого то треба до коливатися до чогось
    1 Reply Last reply
    0
  • t585639261T Offline
    t585639261T Offline
    Alex Potapenko
    wrote on last edited by
    Я его уважаю! Не нужно переходить на личности
    1 Reply Last reply
    0
  • t485829100T Offline
    t485829100T Offline
    Daria
    wrote on last edited by
    Не всі знають нашу історію, на жаль:(
    1 Reply Last reply
    0
  • t406756749T Offline
    t406756749T Offline
    Murad
    wrote on last edited by
    Вот вот. Знаю людина яка знайшла роботу де платять 40+ а годину лиш через те що він на українській розмовляв в той момент зі своїми дітьми. Так що задумайтесь на якій мові краще розмовляти
    1 Reply Last reply
    0
  • t559613331T Offline
    t559613331T Offline
    Bogdan Yudin
    wrote on last edited by
    Правила чату: Мова - українська/ англійська. Правила чату: Взаємна повага Поважаєм культуру , історію , та допомагаємо ЗСУ . Як ви бачити з новин то дрони це дуже важливо . Вони спалять московію до тла. В чаті закріплена інфа як задонатити на дрони! Зробимо це разом!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ukie
    wrote on last edited by
    Не толеруймо «какаяразніцу», бо вони вважають нашу доброту за слабкість. Мова - перший індикатор свій-чужий. Це важливо.
    1 Reply Last reply
    0
  • t559613331T Offline
    t559613331T Offline
    Bogdan Yudin
    wrote on last edited by
    Можливо всю історію не знають. Але наша історія пишеться прям зараз і наслідки ми бачимо : Херсон, Умань… Яка ціна , який біль , і які наслідки
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ukie
    wrote on last edited by
    Хороший кліп. Тож чому наші серця болять і плачуть, і вогонь ненависті горить до ворога і всього ворожого, а у оркомовних немає цих почуттів? Чому вони не мають самоповаги? Не мають своєї гордості, чому?
    1 Reply Last reply
    0
  • t396476910T Offline
    t396476910T Offline
    Анастасія
    wrote on last edited by
    Не порівнюйте себе з хлопцями на передку.
    1 Reply Last reply
    0
  • t101916573T Offline
    t101916573T Offline
    Сергей
    wrote on last edited by
    Всім мира і добра
    1 Reply Last reply
    0
  • t101916573T Offline
    t101916573T Offline
    Сергей
    wrote on last edited by
    Звідки ви знаєте де я , і що я роблю,
    1 Reply Last reply
    0
  • t1414449272T Offline
    t1414449272T Offline
    Михайло
    wrote on last edited by
    Якщо є сили, то дочитайте будь ласка мій допис до кінця. Так, досить оцих російських наративів, якщо ти патріот то йди вмирай, служи чи волонтер. Якщо ви ознайомитесь з правилами групи і висловите повагу до правил то побачите, що ми рекомендуємо 2 мови спілкування: українську та англійську. Також ви бачите, що попри те що є ці правила я не видаляв ваші дописи і ви вільно висловлюєтесь. Будь ласка не вживайте цих російських наративів про те що немає значення якою мовою, що якщо патріот то іди вмирай і так далі. Так вбивали і вбивають найкращих українців. Саме так можна кожного запитати, що ми всі тут робимо ви зокрема, чому не воюєте чи волонтерите? Рано чи пізно всі українці прийдуть до усвідомлення, що самоідентифікація має значення, а саме: мова=прапор=культура=гімн(славень)= українці=фізичний кордон = духовний кордон=країна Україна 🇺🇦 В один день ви скажете а яка різниця який прапор, за який до речі вмирають російськомовні військові, які на жаль не мають часу займатись вдосконаленням мови бо воюють з ОРКАМИ, проте багато вже усвідомили важливість мови, навіть в цілях бути незрозумілими для ворога. Скажете москальський теж норм, я маю право, москальський гімн звучить теж нічого, то тоді ким ви себе будете називати в такому випадку? Росіяни чи далі українці? Якщо вам зручно говорити російською, мовою країни Росія і ви нею розмовляєте, то це не робить її частиною України, російська мова як і прапор чи її гімн - це атрибути Росії і приналежною до України не робить, натомість вас робить приналежними чи ближчими до російської ідентичності. Не вірите, проведіть експеримент, скажіть канадцю що ви українець, проте розмовляєте російською. Питання завжди стандартні, а чому, ви ж українець, а розмовляєте російською. Тому що логіка проста, якщо країна не колонія, а має історію і самоідентичність то люди розмовляють своєю мовою. Англія - англійською Іспанія - іспанською Португалія - португальською Росія - російською А Україна відповідно - українською. Потім ідуть довгі пояснення що я з російськомовного регіону і так далі. Але суть не в тому. Люди дивуються, бо це не природно, це не норма, а причина одна - ми були поневолені, колонізовані, нас вбивали, ґвалтували як в Бучі, Ірпіні за нашу мову та культуру, просто все дуже сильно приховували, щоб наступні покоління казали що МОВА НЕМАЄ ЗНАЧЕННЯ. У всіх нас є права та є і обовʼязки перед Батьківщиною, як мінімум захищати її мовний та інтелектуальний кордон де б ми не жили. Я вас дуже прошу, поважайте один одного, все українське важливо, бо ми українці. Я вас розумію, ви хочете прийти самі до того щоб перейти на українську і не хочете тиску, проте зрозумійте тих хто вже перейшов ітах хто українську з молоком матері плекав, в час 1 РОКУ ПОВНОМАСШТАБНОЇ ВІЙНИ І НА 9-МУ РОЦІ ВІЙНИ В ЦІЛОМУ здебільшого викликає неприємні відчуття та асоціації. Зрозумійте один одного будь ласка. 💔 Дякую за дискусію, зараз я вимкну коментарі до завтра щоб всі трішки заспокоїлись. Я вас всіх обіймаю 🤗💙💛
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ukrvandonation
    wrote on last edited by
    🔥Триває збір на дрони!🔥 Залишилось вже трішки. Будь ласка, не ігноруйте. Давайте всі по трішки скинемо і зробимо гарну справу! Всі хто вже скинули молодчики! Нагадуємо, що для донату не обов'язково мати аккаунт в пейпал. 👏💪Останні красуні і красунчики: Serhiy Rudyuk - $20 [💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥🧟‍♂️🧟‍♂️] Зібрано $2560 з $3500🏁
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ukrvandonation
    wrote on last edited by
    🔥Триває збір на дрони!🔥 Залишилось вже трішки. Будь ласка, не ігноруйте. Давайте всі по трішки скинемо і зробимо гарну справу! Всі хто вже скинули молодчики! Нагадуємо, що для донату не обов'язково мати аккаунт в пейпал. 👏💪Останні красуні і красунчики: Maxym Leshchyna - $50 [💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥🧟‍♂️🧟‍♂️] Зібрано $2610 з $3500🏁
    1 Reply Last reply
    0
  • t1414449272T Offline
    t1414449272T Offline
    Михайло
    wrote on last edited by
    На днях бачив чоловіка на Інгліш бей
    1 Reply Last reply
    0
  • t1414449272T Offline
    t1414449272T Offline
    Михайло