Українці у Ванкувері
-
Я дуже за!!! Залюбки б пішла на таку зустріч 😍
-
Друзі, запрошую на пробний безкоштовний урок з програмування Дітки від 5 до 17 років Онлайн школа, уроки проходять на платформi з вчителем Пишіть, будь ласка, в приват )
-
Доброго дня, я Олександр , пишу пам'ятні на замовлення вірші та пісні недорого на різних мовах, замовляйте як про себе коханого, так і ексклюзивні, на дні народження, весілля, розлучення як іронічні та ліричні. Якщо знайдете замовлення відповім подякою. Емоції та пам'ять назавжди пишіть у личку скину приклад
-
Привіт шукаю сусідку, в двокімнатну квартиру, в окрему кімнату, за 950$ Квартира мебльована є інтернет, посуд, постіль, і все що необхідне для проживання. Квартира знаходиться за адресою Arcadia 5411. В 10 хвилинах ходьби до метро, 25 хвилин їхати до Vancouver city centre. Про себе Я дівчина 25 років працюю навчаюсь, в домі не люблю проводити вечірки, віддаю більше перевагу, спокійній атмосфері, в квартирі, інколи вмене ночує мій хлопець, шукаю бажано на довший термін одну дівчину, не старше 35 років. Кімната вільна від зарас, і звичайно якщо нам буде комфортно разом проживати, то є можливість за взаємною згодою, включити, в договір оренди квартири, після хоча б 1-2 місяців спільного проживання. якщо цікавить напиши щось про себе, вік, чим займаєшся, як любиш проводити час вдома, як довго плануєш знімати, такого типу житло, від коли потрібна кімната, і тд.тп...
-
Є 10 квитків на виставку в Конвеншин Центр. Виставка ще буде завтра і після завтра. Хто хоче можу дати. Був би вдячний якби ви могли задонатити по кілька доларів на дрони для ЗСУ, щоб ми закрили збір. Хто перший напише, той перший отримає, все в порядку черги,
-
🔥Триває збір на дрони!🔥 Залишилось вже трішки. Будь ласка, не ігноруйте. Давайте всі по трішки скинемо і зробимо гарну справу! Всі хто вже скинули молодчики! Нагадуємо, що для донату не обов'язково мати аккаунт в пейпал. 👏💪Останні красуні і красунчики: Maxym Leshchyna - $50 [💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥🧟♂️🧟♂️] Зібрано $2610 з $3500🏁
-
🔥Триває збір на дрони!🔥 Залишилось вже трішки. Будь ласка, не ігноруйте. Давайте всі по трішки скинемо і зробимо гарну справу! Всі хто вже скинули молодчики! Нагадуємо, що для донату не обов'язково мати аккаунт в пейпал. 👏💪Останні красуні і красунчики: Tonya Sasha - $10 [💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥🧟♂️🧟♂️] Зібрано $2695 з $3500🏁
-
SUSK Ukrainian DJ Zabava! Saturday, May 6th. Tickets are discounted from $30 to $15 each and can be purchased using the link below. Come dance the night away with music from a live DJ, and enjoy snacks and a cash bar! Spread the word! Bring your friends! -Doors open at 9 p.m. PST -Holy Trinity Ukrainian Orthodox Cathedral Hall. See you there! www.eventbrite.ca/e/susk-congress-2023-vse-bude-ukraina-zabava-tickets-626243590437
-
🔥Триває збір на дрони!🔥 Залишилось вже трішки. Будь ласка, не ігноруйте. Давайте всі по трішки скинемо і зробимо гарну справу! Всі хто вже скинули молодчики! Нагадуємо, що для донату не обов'язково мати аккаунт в пейпал. 👏💪Останні красуні і красунчики: Tetiana Borivets - $20 [💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥🧟♂️🧟♂️] Зібрано $2715 з $3500🏁
-
Всім привіт! Хочу поцікавитись щодо одного закладу. Може хто знає такий European Breads Bakery ?? Що можете сказати з приводу роботи в ньому?
-
Доброго суботнього ранку ❤️! Ми з вами зібрали вже майже всю суму! Залишилось всього 800 доларів! Хто ще не закинув, приєднуйтесь! Швидше зберемо - швидше купимо дрони для ЗСУ! Не залишайтесь осторонь, бо це важлива і добра справа💪 Посилання на збір: www.paypal.com/pools/c/8TEIjNQ2kq