Українці у Ванкувері
-
-
🔥Триває збір на дрони!🔥 Залишилось вже трішки. Будь ласка, не ігноруйте. Давайте всі по трішки скинемо і зробимо гарну справу! Всі хто вже скинули молодчики! Нагадуємо, що для донату не обов'язково мати аккаунт в пейпал. 👏💪Останні красуні і красунчики: Artem Ryabko - $425 [💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥] Зібрано $3500 з $3500🏁
-
Привіт 🖖 Я шукаю працівника для роботи з орендою….оренда будинків на моєму ринку, Facebook та інших… Досвід не потрібен. Зарплата 300 доларів на тиждень. ®️Примітка: це лише додаткова робота, яка не впливає на вашу поточну роботу, час гнучкий. Якщо ви зацікавлені, будь ласка, дайте відповідь так 📍
-
Воу! Артем закрив ціль збору одним великим донатом! Дякуємо!
-
Вітаю. Хтось мав досвід співпраці з Joblio?
-
Привіт, є два вільних квитки на Памфіра, віддам, пішіть в особисті
-
🔥Триває збір на дрони!🔥 Залишилось вже трішки. Будь ласка, не ігноруйте. Давайте всі по трішки скинемо і зробимо гарну справу! Всі хто вже скинули молодчики! Нагадуємо, що для донату не обов'язково мати аккаунт в пейпал. 👏💪Останні красуні і красунчики: Anonymous - $3 [💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥] Зібрано $3503 з $3500🏁
-
В Ванкувері дорого, це правда, але якщо є запаси, то не варто хвилюватись :) Житло я особисто знайшла за 4 дні, коли була у готелі, на Маркетплейсі Дуже раджу сайт homestay.com там багато хост сімей за гарну плату надають житло, можете спробувати там)
-
🔥Триває збір на дрони!🔥 Залишилось вже трішки. Будь ласка, не ігноруйте. Давайте всі по трішки скинемо і зробимо гарну справу! Всі хто вже скинули молодчики! Нагадуємо, що для донату не обов'язково мати аккаунт в пейпал. 👏💪Останні красуні і красунчики: Anonymous - $50 [💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥] Зібрано $3553 з $3500🏁
-
Вітаю всіх жовто-блакитних! 🙂🇺🇦 Хочу поділитися моїми висновками зі всіма хто шукає роботу, або хто знайшов, але не задоволений і хоче іншу. Сьогодні проходив ярмарок вакансій, чергу на вхід було видно з космосу…🫠🙈 * Причина, чому вам не телефонують дуже проста. “high volume of people”. Тому не варто здаватись! Ви точно потрапите туди, куди бажаєте, просто треба відповідний час і місце. Звісно якщо резюме написане як треба. 🤓 * Занести резюме особисто не завжди працює, але особистий контакт так! Телефонуйте в фірми, або спілкуйтесь з працівниками які зараз на зміні та питайте як їм та робота, та як вони її отримали. Потім можна сказати на інтервью що ви вже знаєте декілька осіб з команди. * Фокусуйтесь більше на своїх сильних сторонах ніж на слабкостях. Роботодавець всеодно вас візьме, навіть якщо ви чогось не вмієте чи не знаєте. Головне показати щиру зацікавленість в заповнені прогалин вашої кваліфікації, щоб бути ідеальним кандидатом. * Більше оптимізму! Все буде гаразд! 😜
-
Вітаю,може хто знає де можна купити футболки з українською символікою? (Тризуб,прапор тощо) Чи може хтось замовляв у Канаду з України/Європи?
-
Привіт шукаю сусідку, в двокімнатну квартиру, в окрему кімнату, за 950$ Квартира мебльована є інтернет, посуд, постіль, і все що необхідне для проживання. Квартира знаходиться за адресою Arcadia 5411. В 10 хвилинах ходьби до метро, 25 хвилин їхати до Vancouver city centre. Про себе Я дівчина 25 років працюю навчаюсь, в домі не люблю проводити вечірки, віддаю більше перевагу, спокійній атмосфері, в квартирі, інколи вмене ночує мій хлопець, шукаю бажано на довший термін одну дівчину, не старше 35 років. Кімната вільна від зарас, і звичайно якщо нам буде комфортно разом проживати, то є можливість за взаємною згодою, включити, в договір оренди квартири, після хоча б 1-2 місяців спільного проживання. якщо цікавить напиши щось про себе, вік, чим займаєшся, як любиш проводити час вдома, як довго плануєш знімати, такого типу житло, від коли потрібна кімната, і тд.тп...
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка, хтось робив чи продовжував паспорт в консульстві України в Едмонтоні? Ми тільки приїхати 2 місяці тому. Мені і чоловіку дали воркперміти на 3 роки, а ось у сина закінчується паспорт у жовтні цього року. Може хтось стикався з цим, напишіть будь ласка мені у приватні повідомлення як це правильно робити 🙏 Бо живимо ми в Чиліваку і не хочеться стільки їхати непідготовленими.