Українці у Ванкувері
-
Всім привіт, кому потрібне резюме, звертайтесь в приватні повідомлення.
-
Вітаю Шукаю Сусідку в двокімнатну квартиру, в одномістну кімнату за 1000$ Квартира розташована, біля метро brigeport 20хв на метро до центра Ванкувера.
-
Культурні Події у Метро Ванкувері: 22-28 травня Театр: “First Metis Man of Odesa” (українське!!!), 25 травня - 4 червня @ The Cultch (Vancouver) (thecultch.com/event/first-metis-man-of-odesa/) Експерементальний рок/джаз: Jeff Younger & The Sensitive Gentlemen, Spidercracker, Brock Pytel, 26 травня, 21:00 @ Princeton Pub (Vancouver) (fb.me/e/2TePzxtza) Сучасний танец: “Confession Public” by Plastic Orchid Factory, 26-27 травня @ The Dance Centre (Vancouver) (plasticorchidfactory.ca/confession-publique.html) Камерна класична музика: “Jane Coope X Seattle Symphony Players” (Haydn, Ravel, Brahms), 26 траня, 19:30 @ South Delta Baptist Church (Delta) + 28 травня, 15:00 @ Anvil Centre (New Westminster) (www.vancouverchambermusic.com/janecoopseattlesymphonyplayers)
-
Друзі збирають. На авто для 2 роти, 3 взводу штурмової роти 181 батальйону Автівка дуже потрібна бо хлопці вимушені пересуватися пішки у важких умовах першої лінії 🎯 Ціль: 114 000 ₴ 🔗Посилання на банку send.monobank.ua/jar/65JfBmbUwZ 💳Номер картки банки 5375 4112 0613 4418
-
Михайло, вітаю) А якою мовою спілкується пан Борис? Українська-Англійська чи рус-Англіська
-
Клас дуже дякую) А в якій локації він навчає?)
-
Всім привіт. Підкажіть ,будь ласка,в кого є інформація,як можливо узаконити відносини в Канаді? Може в когось був досвід по цій темі. Знаю,що є можливість якось мужика наняти,але це виглядає якось дивно. Також є можливість через церкву,але в українських трубку не беруть/на мейл не відповідають.
-
Власного досвіду нема, але ось вся офіційна інформація: www2.gov.bc.ca/gov/content/life-events/marriage
-
На весіллі сестри, батько її подруги її одружив. В нього ліцензія. Можу спитати про контакт, але це має бути англійською. Він канадець. Може хтось знайдеться в українській діаспорі.
-
Добрий вечір! Сім'я два дорослих +2 дитини (2 и 5 ) шукаємо житло 1 bedroom або 2 bedroom студія або апартаменти , Port Coquitlam, Burnaby, Langley Бажано з 1 червня.
-
Всім привіт. Я зі своєю компанією у Неділю, 28 травня, у Vancouver Playhouse буду проводити конференцію зі штучного інтелекту, де серед гостей будуть топ-левел люди з Midjourney, Amazon AI, венчурні капіталісти (засновниця сайту Kijiji) та концепт художники світового рівня, що працюють з Marvel Studios, Universal Studios Hollywood, DC, Paramount Pictures і купою ігрових студій світового масштабу. Очікуються інтерв'ю, доклади, можливість запитань з залу, круглий стіл і дебати спікерів. Уся інформація на сайті: multiplatformai.com ВХІД ВІЛЬНИЙ. Треба тільки зареєструватися на платформі дистріб'юції квитків. Кількість місць обмежена. Буду радий бачити українців серед гостей. Готовий відповісти на усі питання.