Українці у Ванкувері
-
Всім привіт! Кто має фото з вчорашнього мітингу накидайте будь ласка)))
-
Всім Хай! 🖐🏻 Команда UA Fun теж там буде. Тож не запізнюйтесь! На 8:00 розігрівати зал будуть наші Коміки! Михайло Біляк та Владислав Щербій зі своїм стендапом. Заряджаємось позитивом та донатими на ЗСУ! 🇺🇦🔥 @Ua_Fun instagram.com/ua__fun?igshid=MmIzYWVlNDQ5Yg== Інфо: Monday, June 12 Doors open 8:00 pm | Film starts 8:30 pm SHARP (Please arrive on time) Q&A with Antonio Lukach at 10:15pm Advance tickets $21+ s/c | $25 at the door More information about the film www.imdb.com/title/tt19783714/ Понеділок, 12 червня - Двері відчиняються о 20:00 | Початок фільму о 20:30 (не запізнюйтесь) Питання та відповіді з Антоніо Лукачем о 22:15 Онлайн-квитки $21+ s/c | 25 доларів на касі Детальніше про фільм www.imdb.com/title/tt19783714/
-
Народ, хтось в найближчий час буде їхати в Україну? Шукаємо, хто зможе допомогти передати гум. допомогу. Такі таблетки, ще не знаю в якій кількості. Буду вдячна за будь які поради. www.amazon.ca/Aquatabs-Chlorination-Tablets-Tubewells-Springboxes/dp/B00W2C74UI/ref=asc_df_B00W2C74UI/?tag=googlemobshop-20&linkCode=df0&hvadid=459300493375&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=14024488020992807847&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=m&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=9001470&hvtargid=pla-1435505030603&psc=1
-
В нас було 4 чемодани, 2 клітки з собаками (велика) і середня, 4 рюкзаки, і 2 коти в переносках , ми викликали машину для wheelchairs , все влізло
-
Можливо хтось може порадити трансфер або має велику машину і готовий допомогти (звісно за гроші) дістатися з аеропорту в Північний Ванкувер, 2 людей, також в нас буде 4 чемодани (23кг), дві коробки з велосипедами і великий контейнер з собакою.
-
Ні, не убер. Ми просто вбили гуглі таксі for wheelchairs (Річмонд), і він нас перевіз до Бёрнабі
-
Не підкажете через який сервіс? Убер чи щось інше?
-
Дякую
-
В нас було 4 валізи і дитяча складна коляска. Таксі взяли просто на виході з аеропорту. Там багато таксі - мінівени. Наші речі легко влізли і було ще купа місця
-
ОРЕНДУЮ МАШИНУ!!! Дуже потрібне авто на екзамен завтра о 9 у Річмонді. Сам з Ленглі. Відгукніться хто небудь, хто може поїхати зі мною, або просто дати авто на 30 хвилин. За все заплачу
-
Дякую, вже відгукнулась людина з авто, якщо не влізе візьмем додатково таксі
-
Всім привіт Приїхала моя мама в Канаду та привезли трішки товару з України. А саме це є дитячі колготки та жіноча білизна. Прикріпляю фото дитячих колготок(це як і для хлопчиків так і на дівчаток є) якщо когось зацікавить пишіть мені в приват зрадістю допомогу. Всім гарного дня та спокійного
-
Фейсбук
-
Закидайте в інстаграм