Українці у Ванкувері
-
Добрий день. А підкажіть будь ласка, цей показ лише сьогодні?
-
Так! 😎
-
Шкода😔
-
Привіт, українці, хтось знає людину юриста хто може глянути договір про аренду і сказати що він думає, бо нас хоче надурити лендлорд
-
Hi. Якщо не знайдеш професійного юриста, можеш скинути мені я пораджусь зі знайомою канадійкою приближенною до правових питань ;)
-
🇨🇦 Всім привіт! Запрошую на індивідуальні заняття з англійської мови. Працюю з будь-яким рівнем, швидко знаходжу підхід до учнів, готую до екзаменів, працюю над вимовою та постановкою акценту. Маю десятки задоволених клієнтів. Провожу цікаві заняття та підлаштовуюсь під учня. Часті питання: 🔴 Як і де проходять заняття? Заняття проходять онлайн, працюю через Zoom. 🔴 Яка ціна? $30CAD за годину 🔴 Скільки часу на тиждень мені варто займатись? Це абсолютно індивідуально, але я раджу займатись як мінімум 2 рази на тиждень по годині, але можемо займатись і більше. Все залежить від Вашого графіку. 🔴 Чи є пробне заняття? Пробне (безкоштовне) заняття не провожу, але на нашій першій зустрічі ми пройдемо тестування і обговоримо усі Ваші побажання. Також можемо обговорити всі моменти по переписці до тестування. 🔴 Чи буде домашнє завдання? Так, домашнє завдання буде надаватись після другого заняття (бо перша зустріч це тестування). При бажанні його може не бути. Для запису напишіть в особисті. Дякую!
-
Вітаю. Хто робив заявку на Free Exemption ?
-
Всім привіт. Шукаю кімнату з серпня місяця. Якщо є пропозиції, чекаю в приват)🥰
-
Доброго дня. Шукаю кімнату для чоловіка поблизу Ванкувера. Бажано с ліжком, столом і стільцем для роботи. Приблизно з серпня
-
Доброго дня всім. Де можно знайти правила дорожнього руху для BC щоб підготуватись до здачі тесту?
-
practicetest.icbc.com/#/
-
Дякую
-
І мені кімната потрібна.🥰