Українці у Ванкувері
-
Всім привіт, є бажання зробити відкритий онлайн урок🇬🇧 на 19:00 - 19:45 сьогодні (10.07.) у Zoom. Рівень початківці (або англомовні 3 клас). Вивчимо назви літніх активностей (outdoor activities) та минулий час (past simple) Хто хоче прийняти участь, залітайте на телеграм канал - t.me/+YWPKvj3x6rQ2OGQ1 Важливо❗️ Набереться 10 людей - зробимо клас🤓. P.S. Не переживайте, навіть 0 рівень щось зрозумієте. Кричати не буду (принаймі на першому занятті😇).
-
Всім привіт, моя компанія проводить набір працівників, технік по встановленню інтернету, за деталями пишіть у приватні,+англійська має бути на середньому рівні
-
Hi, I'm looking for an employee to post ads on the home rental sites on my marketplace ... No experience needed. Salary $900 per week. Note: This is just a side job that doesn't affect your current job, time is flexible. If you are interested, please answer "yes" 📍for more information
-
Теж там була цієї неділі. Їхали за малиною, а потрапили на чорниці😅, бо малина не була достигла ще 🥲 І занадто низькі кущі малинки, тому трохи забрудна, як на мене 🤷🏻♀️
-
Ми були в суботу. Там якщо піти одразу наліво і пройтися трохи далі є високі кущі з просто гігантською малиною
-
Можете тут глянути. Але ми там ще не були, тому не знаю як там
-
Нас одразу на вході попередили, що її немає або дуже мало 🥲 тому цієї неділі на малинку😋. Чорниці вже пів відерця залишилось🙈