Українці у Ванкувері
-
Який досвід вас цікавить?
-
Не те слово))
-
Світ маленький )
-
Мій давній друг Євгеній Брьохін
-
Так , Балі , команія Colab
-
Мені здається у нас є спільні знайомі 😎 ці світлові інсталяції були зроблені на Балі?
-
Працював це літо , на зиму їду у Ванкувер
-
Які жахливі коментарі 🥺 і ми живемо серед цих людей…
-
Привіт всім. Знайомий канадець шукає двох плиточників з досвідом роботи. Робота офіційна. Звати його Jivko. Якщо когось цікавить, то пишіть мені - дам його номер телефону
-
🇺🇦 Paddle for Ukraine 🇺🇦 Let's #PaddleForUkraine together in Vancouver! 💙When: July 23, 2023 at 6 pm 💛Meet: Deep Cove, Parkside Beach, 2156 Banbury Rd, North Vancouver, BC V7G 2T1 Required: PFD, whistle (to avoid a $500 fine; or losing something WAY MORE expensive!) Please wear 💙💛 and bring 🇺🇦 We invite everyone in Vancouver and area to run with us to support Ukraine! Check those guys if you don’t have your own paddle board deepcovekayak.com Useful parking information deepcovekayak.com/maps-parking/ Together we will paddle to raise awareness about the "#PaddleForUkraine around Ukraine initiative"🙌🇺🇦 Please support our fundraiser 🙏 www.instagram.com/p/CtjsYgAx-an/?igshid=MTIzZWMxMTBkOA== Every little thing can make a big difference!💙💛
-
Добрий день. Мене звати Тетяна. Я пропоную свої послуги репетитора з англійської у цей непростий час. Розумію, що не кожен має можливість оплачувати заняття зараз, тому прошу це робити хто може. За деталями пишіть в приват, відповім на всі питання. Слава Україні!
-
Люди ДОПОМОЖІТЬ мені будь ласка! Я була с дітьми в Харкові у родичів коли почалися обстріли, моя маленька дитина отримала дуже тяжкі опіки! Ми вже перенесли чотири тяжкі операції по пересадці шкіри, і вже залишилась останні кроки, еще 1 ОПЕРАЦіЯ І ОДНА РЕАБІЛІТАЦІЯ. І на на момент 20.07.2023 року сума яку ми потребуємо складає 57 600 грн . Я благаю всіх не байдужих хто може допомогти копійкою! Ми всі батьки і всі віддамо все задля наших дітей, але мої можливості вичерпалися, я звертаюсь до всіх в кого є можливість допоможіть врятувати дитину, благаю! Всі документи в мене є. Дякую кожному за будь-яку допомогу. 🙏 Номер картки для допомоги : 4790729927370676
-
Доброго вечора , майстри манікюру, підкажіть будь-ласка , де можна замовити гель лак, гель для нарощення..?
-
вітаю, можливо хтось відправляв чи знає як відправити сноуборд спорядження з Балі до Ванкувера? Не питайте як сноуборд опинився на Балі) але якщо дуже цікаво то розповім)
-
Доброго дня , мене звати Денис , я професійний масажист з 10 річним досвідом ,запрошую на масаж за адресою: Ridgeway Ave, Coquitlam , та Lonsdale Avenue, North Vancouver номер для бронювання 4377753516 , або в приватні повідомлення Мій сайт :www.kosmomassage.com