Українці у Ванкувері
-
Таксі досить зручно. Тим більше, у вас 6 валіз. Таксист все запакує і випакує. Це не той варіант, де можна зекономити. З аеропорта дорогі квитки на поїзд, плюс пересадка на автобус. Машиною вийде значно дорожче, бо ж і бензин, і парковуа в аеропорту не з дешевих. А якщо ще машиною на паром - то вам таки вигідніше звичайне таксі. Убер, кажуть , недорогий. В півціни, якщо нічого не помінялось На паромі валізи можна здати теж
-
$75-80 Lyft XL каже гугл
-
А скільки Убер зараз? Взимку з аеропорта до Tsawwassen знайомі платили десь 25 чи 30. У вас вдвічі довше, якщо не помиляюсь
-
Мабуть стільки ж і після парому вийде до Вікторії
-
Цікаво. Дякую, буду знати
-
Усім привіт. Чи є в когось ортодонт? Буду вдячний за контакти в ОП. Дякую!
-
Всім привіт Цікаво чи хтось працює в RBC bank є запитання. Буду дуже вдячна за допомогу
-
Ще актуально?
-
Вітання , можливо хтось може слати в аренду на два місяці кімнату ? Ми з дівчиною плануємо приїхати 1 вересня , на два місяці тому що потім роботодавець надає житло
-
Привіт, я ходжу в Helios Orthodontics, dr Lam, дуже подобається, маю з чим порівнювати, бо починала брекети в Україні, потім в Чехії, а в Канаді закінчую))
-
🇺🇦 Друзі, важлива інформація стосовано North American Tour гурту 5’NIZZA від неймовірного та щирого Сергія Бабкіна! 🎬 ВІДЕО ТУТ🔥 Ванкувер - 2 серпня ⚡️До зустрічі на концертах! Тур містами Канади та США розпочинається вже завтра: bomond.com/tours/5-nizza-north-american-tour-2023