Українці у Ванкувері
-
Доброго дня! Мене звати Дмитро, запрошую вас на персональні тренування онлайн чи оффлайн в Ванкувері 🇨🇦. Маю чудові результати з клиентами в сфері похудання та набора мишечноі масси. Також допомогаю поставити техніку і составити программу персонально під ваші потреби и навантаження. По собі знаю що таке тренування та стресс від роботи/переїзду, тому максимально зможу вам допомогти! Також підписуйтесь на мій інстаграмм для більш детальної інформації www.instagram.com/savafits. P.s консультація проводиться онлайн і цілком безкоштовна, то ж не вагайтесь писати в інстаграмм.
-
Всім привіт! У зв'язку з покиданням Канади влаштовую невеличку Garage sale. Продаю все починаючи від монітору, фену, вагів, вебкамери, штативу для селфі, біноклю, тумбочки, льону, книжок, лампи і аксесуарів. Коротше, все що дійсно жалко викидати але і перевозити я все не можу. Великих меблів не має, скоріше якісь невеличкі речі в новому (багато навіть запакованих), чи майже новому стані. Ціни в 2-3-4 рази нижчі ніж в магазинах🤩 Забирати біля метро Нью Вестміністер (4 хв пішки від метро, якщо реч габаритна), якщо речі не важкі, то можу зустріти на станції. Також буваю на Commercial Brodway. Покупка на загальну суму від 15 CAD. Опис і ціни в коментарях до фото на диску. !Якщо ви маєте непотрібний чемодан🧳 на 20 кг (70*29*45, розмір М), то можемо домовитись і влаштувати натуральний обмін! Власне, розпродаж: drive.google.com/drive/folders/1nDB8ukPOSMPdVCktKfOz-hO25vC15jJc?usp=drive_link
-
Просто я їх багато замовила в свій час, і обклеїла їми все що хотіла, зарпз настрій скоріше їх роздавати) Я їх не продаю, а поштучно дарую просто з покупками
-
Вітаю!) Я - таргетолог. Налаштовую рекламу у інстаграм та фейсбук. Спеціалізуюся на рекламі онлайн курсів, шкіл, розвивальних закладів, фотографів та б‘юті. Перевагою є те, що оплата після результату✅ Пиши «+» і я порахую скільки клієнтів ви зможете отримати вже в перший місяць співпраці зі мною😉
-
Всім привіт! 18:30 збір на паркуванні біля музею з боку Кітсилано. 19:00 Зустріч на Бурард мості 19:15 побудова ланцюга вздовж мосту Бурард. Please bring Ukrainian flags and symbols 💙💛 You can park your car at the museum parking, over the Burrard bridge.
-
Продаю відмінний матрас о ранку 21 серпня з Ленглі
-
Десь були номери інструкторів з водіння укр/рос мовних в Ванкувері може в когось є?
-
🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗 Друзі, доброго дня. Мене звати Ірина . 2 дні тому прибула до Ванкувера по візі CUAET. Сьогодні відкрила SIN number , але не знаю в якому банку краще відкрити рахунок( щоб можна було без проблем користуватися онлайн банкінгом , Apple Pay та переводити гроші в Україну …та з Європи у Канаду і навпаки . Які банкі дають найкращі умови по кредиту ? Порекомендуйте, будь-ласка. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
-
А яка інша група?
-
Дякую