Українці у Ванкувері
-
Всім привіт. Шукаю В РІЧМОНДІ водія з авто, з яким я зможу попрактикуватись перед дорожнім тестом в ICBC в Річмонді. Дякую)
-
Ми прілетіли в серпні. У мене віза CUAET - я отримала ворк перміт, а чоловік по іншій візі (була ще до CUAET) не отримав. Подав заявку на open-work permit, чекаємо місяць і скількі ще - не відомо
-
Всім привіт Шукаю допомогу Можливо хтось летить в Україну з 20 Sep з Ванкувера Необхідно передати документи (платно)
-
secure.cic.gc.ca/PanelPhysicianMedecinDesigne/en/Home
-
Це бескоштовно якщо ви вже отримали мед картку MSP. Cпробуйте скористуватись цим посиланням: введіть Канада та провинцыя ВС і вам видасть багато клінік по районам
-
🍣 Робити смачні суші вдома - легко і вигідно з Sushi Maker від Rusigo! 🍣 🎉 Супер акція: Отримайте 40% ЗНИЖКУ на Sushi Maker! 🎉 🌟🌟🌟 З Sushi Maker ви отримуєте: ✅ Дуже високу якість продукту, що гарантує тривале використання. ✅ Можливість легко та швидко готувати улюблені суші вдома. ✅ Нові можливості для творчості у кулінарії та враження гостей своїми майстерними суші. Не втрачайте часу, замовляйте Sushi Maker вже сьогодні та розкривайте всі секрети японської кухні вдома! 🍱 Поспішайте, акція обмежена в часі. Зробіть собі чудовий подарунок і додайте яскравих смаків у свій життя разом із Sushi Maker від Rusigo! 🎁👨🍳. ✅Посилання на продукт👇 rusigo.com/products/sushi-maker
-
📄 Допоможу спіймати слот в Українське консульство на ваші ПІБ! ❌ 💶 Без будь яких предоплат! 👉🏻 Звертайся за консультацією