Українці у Ванкувері
-
Самий кращий спосіб відправляти гроші в Україну і Європу. wise.com/invite/ihpc/olehd350
-
В мене номер у Ванкувері від оператора «Koodo» завжди приходить сповіщення що в мене 0 голосових викликів і пропадає мережа під час сповіщення на 5 сек десь, також коли дзвониш на голосову пошту то вони просять ввести якийсь пароль, я і близько не розумію що це, які паролі вони хочуть, як вирішити цю проблему? Змінити оператора?
-
Доброе утро. Кто-нибудь знает русскоязычного брокера. Если есть контакты, дайте знать пожалуйста. Хорошего дня!
-
Якщо не важко, пишіть будь ласка українською або англійською
-
Шановні, а можете, будь ласка, підказати міграційного консультанта?
-
www.facebook.com/slashkevych?mibextid=LQQJ4d
-
Доброго всім дня! Ukraine Harmony Foundation Центр допомоги працює вже 7 місяців - з березня цього року - за адресою 3777 Kingsway Ave, Burnaby і завдяки цьому 473 сімей/ людей мали змогу отримати допомогу. В цьому місяці Центр Допомогти працює ОСТАННІЙ тиждень і буде відчинений у вівторок, в середу, в четвер і можливо у п’ятницю ( буде далі повідомлення) з 1 до 5 години. Кому ще потрібна допомога, будь ласка приходьте за вище вказаною адресою, щоб відібрати те що вам потрібно і буде на користь. Також нам буде дуже потрібна допомога волонтерів!!!! Весь теплий і дитячий одяг треба буде відсортувати і запакувати для пересилки в Україну. Чекаємо на вашу допомогу. З повагою UHF 🇺🇦🇺🇦🇺🇦
-
За ціною - до Вадима. Залежить від місця і певно - від кількості занять.
-
Скільки коштує?
-
Всім привіт! Сьогодні здав дорожній тест у Річмонді. Трохи перед тим попрацював з Інструктором на імʼя Вадим +1 (778) 954-6755 Всім раджу. Досить добре все пояснює і знає маршрути в різних районах де проходять іспити ICBC! Всім гарного дня!
-
І ліміт 7500кад
-
Я пересилав через їх сайт і мобільний додаток, комісії не було