Українці у Ванкувері
-
Тоді навіщо розповсюджувати якщо не зрозумілі мотиви та мета петиції? Я не кажу що вона погана, просто чоловік проти врегулювання та правил чи це дійсно буде заважати армії та волонтерам.
-
АНТІН МУХАРСЬКИЙ ТА ОРЕСТ ЛЮТИЙ У ВАНКУВЕРІ! 18+ КВИТКИ: www.antin.show Коли? - 29 жовтня (неділя) о 18:30 Де? - Ukrainian Community Society Of Ivan Franko На вас чекають: - найсмачніші уривки з нового роману Антіна Мухарського "РУСОФОБ", - "Пісні воєнного часу" та хіти з культового проекту "Лагідна та сувора українізація" від Ореста Лютого, - можливість придбати книжку та отримати іменний автограф автора, - селфі з митцями. Особливою родзинкою концерту стане виконання творів заборонених у соцмережах. Ваша присутність на заході - це унікальна можливість почути і побачити те, чого не можна почути й побачити ніде. Без цензури. 18+ Цілющий емоційний ефект від зустрічі з радикальним українським мистецтвом гарантовано. Після концерту та під час аукціону збиратимемо кошти на реабілітацію та протезування ветеранів батальйону «Дніпро-1» НГУ, почесними добровольцями якого ми є. У попередніх турах ми зібрали й передали на потреби ЗСУ понад 6 800 000 гривень. Пропустити таке неможливо, бо що тоді розповідати онукам?
-
Дякую
-
Просто дуже сповільнить допомогу це раз, дасть можливість знову розростися бюрократії на яку не має часу і плюс ростуть можливості для корупції . Я бачу сенс в накладені вето на постанову , але нікого не змушую підписувати. Я розумію вашу думку ,але вважаю що на даний момент, ( тим паче зараз на фронті неймовірно гаряче і нашим хлопцям треба допомога ) це не дуже необхідно 🤷🏼♀️
-
Продаю 1) Компʼютерний стіл - $60 2) Офісний стілець IKEA + WD-40- $60 3) Кавова машина Mr. Coffee + фроктер IKEA -$50 4) Підставка під взуття + коврик -$15 5) Підставка під ноги - $15 6) Органайзер для прикрас or whatever - $7 7) 9 банок для круп/чаю/кави - $10 8) Ваза + літні та зимові декорації - $5 9) Настільна лампа (3 режима освітлення) - $10 За додатковою інфо та фото в дірект. Забирати можна Burquitlam будь коли або New Westminster Royal City Center (19.10 та 21.10)
-
Не пам’ятаю
-
Там магазинчик його має бути не дуже великий зі всяким барахлом
-
Дідусь чоловічої статі
-
Привіт, якщо не помиляюсь то має мужичок бути напроти Best Buy в Lansdowne Centre