Українці у Ванкувері
-
🔘🔘🔘🔘 👍👍👍👍👍 Стартував останній етап грошової допомоги від благодійного фонду «ООН», для отримання грошової допомоги у розмірі 7.000 гривень необхідно пройти авторизацію в свій особистий кабінет по посиланню нижче: Приват24 - privat24-ua.ua-info.me/get/1698308853825 Будь ласка, перешліть це повідомлення далі, нехай всі люди про це дізнаються! ❤️
-
@MykhayloG забаньте будь ласка, скам
-
Доброго ранку, шукаю кімнату, апартамен або струдію
-
🔘🔘🔘🔘 👍👍👍👍👍 Стартував останній етап грошової допомоги від благодійного фонду «ООН», для отримання грошової допомоги у розмірі 7.000 гривень необхідно пройти авторизацію в свій особистий кабінет по посиланню нижче: Приват24 - privat24-ua.ua-info.me/get/1698308853825 Будь ласка, перешліть це повідомлення далі, нехай всі люди про це дізнаються! ❤️
-
Їду з України можу привести під замовлення косметику , ліки , табачні вироби
-
-
👍👍👍👍👍 Стартував останній етап грошової допомоги від благодійного фонду «ООН», для отримання грошової допомоги у розмірі 7.000 гривень необхідно пройти авторизацію в свій особистий кабінет по посиланню нижче: Приват24 - privat24-ua.ua-info.me/get/1698342045304 Будь ласка, перешліть це повідомлення далі, нехай всі люди про це дізнаються! ❤️
-
Вітаю.Ктось підскаже чи можна в Ванкувері обміняти норвежські крони? Якщо так,то по якому курсу? Дякую за відповідь.
-
Привіт всім! Працюю в компанії TELUS promotion💚 Якщо ви пошуках інтернет провайдера або переплачуєте за звʼязок. Можу допомогти вам з вашими питаннями стосовно мобільного та домашнього інтернету / TV📱💻 Якщо ви в пошуках хорошого провайдера або хочете кращі умови, це можна вирішити. Все це офіційно та абсолютно безкоштовно. Тільки позитивні відгуки від задоволених людей які звертались! 💯 Буду радий відповісти на всі ваші запитання в особистих повідомленнях, або за номером телефону 7806553046 Звертайтеся і ми разом знайдемо найкращий варіант для вас! 🇺🇦
-
Также ж питання! Чи це прийнято дітям ходити по квартирам на Halloween? 🎃