Українці у Ванкувері
-
Доброго вечора. Пропонуємо до Вашої уваги домашні копчені вироби. Такої смакоти не купите більше ніде. Уся продукція копчена на яблуні і вишні. Ніякої хімії, тільки натуральні та свіжі інгредієнти. Для того, щоб замовити - пишіть в особисті повідолення. Локація - White Rock. Можлива доставка. Ковбаса домашня - $45/кг (кільця різної ваги від 300 грам) М'ясо нежирне свинне (карбонад) - $35/кг. М'ясо напівжирне свинне (шия) - $40/кг. Сало (підчеревина м'ясна) - $40/кг; Ребра свинні (багато м'яса) - $38/кг Запрошуємо на безкоштовну дегустацію у White Rock.
-
Або ж приїжайте на дегустацію😊
-
Пропоную не чекати довго і замовити зараз)
-
Можемо відкласти і доставити в вівторок або середу
-
Шановні, будь ласка, прийміть до уваги, починаючи з минулого четверга Service Canada почали надавати можливість зробити SIN у аеропорту Ванкувера. Так як ця ініціатива відбувається в рамках колаборації між двома агенціями то представник Service Canada, розміщується за тією ж стійкою що і SUCCESS (у зоні реєстрацій на міжнародні рейси, НЕ там де офіцери видають документи). При цьому сервіс надається усім прибуваючим, не лише Українцям. Важливо! Ця ініціатива розглядається як тестовий проект, за результатами якого сервіс або розширять або ж скасують. З цієї причини, сервіс надається виключно по ЧЕТВЕРГАМ з 9 до 3:30pm.
-
Привіт! 😊 Щиро запрошую на Українське Різдво через музику : Щедрик і колядки , хор, піаніно та гітара. Справжня історія Carol of the Bells ✨🎼 Це той захід , куди запрошують найдорожчих людей, куди мають прийти канадські друзі, щоб побачити вишукану українську культуру. А сама локація - це Orpheum Annex Theatre 🔥🤩 Квиточки в атмосферу Різдва через музику, келих шампанського, різдвяні декорації та святковий маркет можна знайти тут : www.vtixonline.com/carol-of-the-bells-a-ukrainian-christmas-in-music/3909/?fbclid=PAAabvd-yOnAElJe1H3Fvoco1n_KP5cZ4-VvcP91ikGCPcmqRhuzJFF4rveI4_aem_ASrmXQn07kbPpyuS3nXaWFffh3kVcgaDG2jhPDSCzWkaXjU6_y3JpHRV666qGVTQhMo
-
+1 (647) 992-9007 Вадим
-
Всім привіт . Може хтось з дівчат хоче піти в лютому на Маддону ? І скласти мені компанію ? Хочу купувати квиток зараз , поки вони ще є в наявності)) напишіть у приватні повідомлення кого цікавить теж піти на її концерт
-
Всім привіт . Може хтось передумав йти на Armin van Buuren і продає свій квиток? Напишіть мені в пп . Дякую