Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українці у Ванкувері

Українці у Ванкувері

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
13.6k Posts 1.8k Posters 24.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t1671150853T Offline
    t1671150853T Offline
    Kataryna Nikolaeva
    wrote on last edited by
    Не хотіла писати в самій групі, але недавно мені написала теж скамерка і єдина спільна група була укрванчат. Вони перейшли на новий рівень 🥲
    1 Reply Last reply
    0
  • t1671150853T Offline
    t1671150853T Offline
    Kataryna Nikolaeva
    wrote on last edited by
    Честно, не знаю, бо я її заблокувала 🥲 Ангеліна ім'я але російською
    1 Reply Last reply
    0
  • t1414449272T Offline
    t1414449272T Offline
    Михайло
    wrote on last edited by
    Ви завжди повідомляйте і ми їх видалятимемо, просто без ваших відгуків важко все проконтролювати
    1 Reply Last reply
    0
  • t6615814250T Offline
    t6615814250T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Дякуємо ,сьогодні зібрали ще біля 1000 €. Всім низький уклін за теплі слова підтримки! Ваша кожна гривня зараз для нас на вагу золота, не будьте байдужими 🙏🇺🇦 ПРОШУ ВАШОЇ УВАГИ Я Вдовиченко Вікторія Михайлівна Зараз у мого онука, Валерія дуже складна ситуація зі здоров'ям через вогнепальне наскрізне кульове поранення, контузію спинного мозку, порушення органів малого тазу та больовий синдром нижніх кінцівок. У наслідок цього йому дуже потрібен нейромодулятор Intersteam. За допомогою цього пристрою він зможе контролювати функції прямої кишки й сечового міхура. Це дуже важливо для його здоров'я, прошу зрозуміти, адже зараз йому надзвичайно складно. Але щоб придбати цей пристрій нам потрібно 35000$, що є просто неможливою сумою для нашої сім'ї зараз! Прошу всіх небайдужих людей допомогти поширити це прохання, документи. Прошу підтримати цей збір на апарат для мого онука! Дякую кожному, хто приєднається до цього! Безмежно вдячні за кожну гривню, нажаль так сталося що приходиться просити допомоги, адже ми неочікували що вся фінансова ноша ляже на нас. Така фінансова скрута що навіть на їжі стараємося економити... Віримо в найкраще! Дякую кожному хто долучився. Зібрано 15,311€/35000 Хто має можливість та бажання , допоможіть нашій родині 🙏 Реквізити: Мама Оля 5168180012445836 PayPal: [email protected]
    1 Reply Last reply
    0
  • t6615814250T Offline
    t6615814250T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Дякуємо ,сьогодні зібрали ще біля 1000 €. Всім низький уклін за теплі слова підтримки! Ваша кожна гривня зараз для нас на вагу золота, не будьте байдужими 🙏🇺🇦 ПРОШУ ВАШОЇ УВАГИ Я Вдовиченко Вікторія Михайлівна Зараз у мого онука, Валерія дуже складна ситуація зі здоров'ям через вогнепальне наскрізне кульове поранення, контузію спинного мозку, порушення органів малого тазу та больовий синдром нижніх кінцівок. У наслідок цього йому дуже потрібен нейромодулятор Intersteam. За допомогою цього пристрою він зможе контролювати функції прямої кишки й сечового міхура. Це дуже важливо для його здоров'я, прошу зрозуміти, адже зараз йому надзвичайно складно. Але щоб придбати цей пристрій нам потрібно 35000$, що є просто неможливою сумою для нашої сім'ї зараз! Прошу всіх небайдужих людей допомогти поширити це прохання, документи. Прошу підтримати цей збір на апарат для мого онука! Дякую кожному, хто приєднається до цього! Безмежно вдячні за кожну гривню, нажаль так сталося що приходиться просити допомоги, адже ми неочікували що вся фінансова ноша ляже на нас. Така фінансова скрута що навіть на їжі стараємося економити... Віримо в найкраще! Дякую кожному хто долучився. Зібрано 15,620€/35000 Хто має можливість та бажання , допоможіть нашій родині 🙏 Реквізити: Мама Оля 5168 1307 0061 6206 PayPal: [email protected]
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Marian Lys
    wrote on last edited by
    Всім привіт , хто здавав на права поділіться досвідом і нюансами по тесту на водіння , як правельно перевіряти авто , які нюанси тут є ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Phin
    wrote on last edited by
    @MykhayloG тут у скамера трошки нетерплячка
    1 Reply Last reply
    0
  • t6615814250T Offline
    t6615814250T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Дякуємо ,сьогодні зібрали ще біля 1000 €. Всім низький уклін за теплі слова підтримки! Ваша кожна гривня зараз для нас на вагу золота, не будьте байдужими 🙏🇺🇦 ПРОШУ ВАШОЇ УВАГИ Я Вдовиченко Вікторія Михайлівна Зараз у мого онука, Валерія дуже складна ситуація зі здоров'ям через вогнепальне наскрізне кульове поранення, контузію спинного мозку, порушення органів малого тазу та больовий синдром нижніх кінцівок. У наслідок цього йому дуже потрібен нейромодулятор Intersteam. За допомогою цього пристрою він зможе контролювати функції прямої кишки й сечового міхура. Це дуже важливо для його здоров'я, прошу зрозуміти, адже зараз йому надзвичайно складно. Але щоб придбати цей пристрій нам потрібно 35000$, що є просто неможливою сумою для нашої сім'ї зараз! Прошу всіх небайдужих людей допомогти поширити це прохання, документи. Прошу підтримати цей збір на апарат для мого онука! Дякую кожному, хто приєднається до цього! Безмежно вдячні за кожну гривню, нажаль так сталося що приходиться просити допомоги, адже ми неочікували що вся фінансова ноша ляже на нас. Така фінансова скрута що навіть на їжі стараємося економити... Віримо в найкраще! Дякую кожному хто долучився. Зібрано 15,620€/35000 Хто має можливість та бажання , допоможіть нашій родині 🙏 Реквізити: Мама Оля 5168 1307 0061 6206 PayPal: [email protected]
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    I L Y A
    wrote on last edited by
    🔥ЗАВТРА🔥 Лишились ще пару десятків квитків із 300 🤩 Не пропустіть наймасштабнішу українську вечірку року в топовому нічному клубі, в самому центрі Ванкувера 🔥 Квиточки тут😊: www.eventbrite.com/e/ukrainian-party-night-tickets-741071202917?aff=oddtdtcreator До зустрічі завтра 😊🫶 *під час заходу відбудеться благодійний аукціон, також в наявності крутий мерч, 100% продажу від якого йде на допомогу Збройним Силам України. **Частину з продажів заклад також спрямовує на допомогу ЗСУ, за що їм велика повага ✊🏻
    1 Reply Last reply
    0
  • t1368104517T Offline
    t1368104517T Offline
    Oleh Greshniq
    wrote on last edited by
    Якщо вмієте їздить, то ніяких нюансів
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Marian Lys
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t361265164T Offline
    t361265164T Offline
    Kristina
    wrote on last edited by
    Всем привет! Может кому будет интересно/полезно: Сдается квартира (на декабрь, 1 месяц только) 1 bedroom на North Vancouver сразу за Lions Gate мостом. Полностью меблирована, есть все необходимое для жизни. Имеется также паркинг на 1 машину. Очень удобное расположение: Downtown Vancouver (15 mins), Grouse Mountain (15 mins), Cypress Mountain (25 mins), Capilano Suspension Bridge (6 mins) drive away. Цена 3000 и все включено: интернет, utilities, parking.
    1 Reply Last reply
    0
  • t345939133T Offline
    t345939133T Offline
    Yana Korogoda
    wrote on last edited by
    Доброго вечора. Пропонуємо до Вашої уваги домашні копчені вироби. Такої смакоти не купите більше ніде. Уся продукція копчена на яблуні і вишні. Ніякої хімії, тільки натуральні та свіжі інгредієнти. Для того, щоб замовити - пишіть в особисті повідолення. Локація - White Rock. Можлива доставка. Ковбаса домашня - $45/кг (кільця різної ваги від 300 грам) М'ясо нежирне свинне (карбонад) - $35/кг. М'ясо напівжирне свинне (шия) - $40/кг. Сало (підчеревина м'ясна) - $40/кг. Запрошуємо на безкоштовну дегустацію у White Rock.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    Привіт💌 Мене звати Ольга, я майстер манікюру. Дорогі дівчата запрошую вас моделлю на манікюр . 📍Локація North Delta ✔️Стерильні інструменти. ✔️Українські якісні матеріали. Ведеться запис на грудень ❄️ Мій інстаграм : instagram.com/nail_manicure_olga_?igshid=NGVhN2U2NjQ0Yg%3D%3D&utm_source=qr Буду рада бачити кожну 🤗
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    KoloBok
    wrote on last edited by
    Привіт, хто пересилав з Укр банк акаунт на Канадський гроші? Через яку програмку це робили і чи взагалі можливо?
    1 Reply Last reply
    0
  • t521824946T Offline
    t521824946T Offline
    Yam Fasrpawn
    wrote on last edited by
    На скільки я знаю, то укрсіб та Scotia bank партнери. І можна знімати готівку в скоша банкоматах без комісії. Інших хороших способів не знаю. Хіба що розраховуватись тут в магазинах українською карткою і таким чином конвертувати гроші звідти тут.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Marian Lys
    wrote on last edited by
    Де орендувати машину на road test?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1174936125T Offline
    t1174936125T Offline
    Oleksandr Yeromenko