Українці у Ванкувері
-
Лишилось лише 25 дитячих квиточкив, тож поспішайте! 💛 Марафон різдвяних подій, прикрашає наш суперріздвяний, добрий дитячий фільм. Дорослим теж можна подивитись, але лише тим, хто був слухняним. Це вже після зустрічі з Сантою, після дивування фокусам, після отримання своїх кульок і солодких подарунків, з гарним веселим малюнком на лиці, після танців під яликою, ми сядемо, і подивимось ще одну затишну, чарівну, милу дитячу казку. І мабуть, приємно знати, що частина прибутку від заходу буде направлено для придбання подарунків дітям, які тимчасово втратили свій дім на окупованих територіях. КОЛИ? 10 грудня, кінотеатр Ріо (1660 E Broadway, Vancouver) о 1 p.m. всіх чекаємо на свято, кіно і подарунки. Квиточки: riotheatretickets.ca/events/28504-christmas-fairytale-presented-by-ukraine-harmony-foundation
-
Візиторську, яку ще можна переробити на робочу, або зразу робочу, якщо є така можливість
-
Дякую, рейс затримали, то встигла 🙏🏼
-
Продаю речі: 1. Подовжувач Belkin 8 входів - $15 2. Подовжувач Anker Cube - $20 3. Мікрохвильовка LG 1.5cu - $110 4. Праска Black&Decker - $25 5. Сушарка Ikea - $20 6. Корзина для білизни Ikea - $8 7. Підставка для ножів Ikea - $10 8. Електричний чайник Black&Decker - $17 9. Фен Hot Tools перемінний вольтаж (відсутня велика насадка)- $20 10. Торшер Ikea - $5 Забрати можна у будь-який час Burquitlam station
-
Напишіть в пп зо вас цікавить, я скину фото))
-
Чому немає безпосередньо фотографій речей ?
-
Дівчата, перебирала зимові речі, дещо продаю: 1️⃣ SOREL Зимові черевики. EUR 37; USA 6; 37 см. Waterproof. Придбала їх несподівано і на друге носіння зрозуміла, що мені не підходить розмір 🥲 Одягалися всього два рази. Заберіть, бо вони такі гарні і так шкода, що лежать просто у шафі. Оригінальна ціна 200 CAD, продам за 100. www.sorelfootwear.ca/en/p/womens-tivoli-iv-boot-1870091.html?dwvar_1870091_color=373 2️⃣ Kate Spade зимова тепла куртка. Розмір XS (я 167 см і 52 кг). Оригінальна ціна 800 CAD, я купувала з 50% знижкою за 400 CAD, віддам вам за 200 CAD. Одягалась разів 10, не більше. Віддам у хімчистку за свій рахунок перед тим як вам продавати. Дуже тепла та зручна куртка. 3️⃣ Reformation вечірня сукня. Розмір XS. Жодного разу не одягала. Замовляла онлайн дві сукні на івент з цього магазину, щоб потім одну повернути і виявилось, що вони non-refundable 😅 Оригінальна ціна 348 CAD, я купувала зі знижкою за 174 CAD, віддам вам за 150 CAD. www.thereformation.com/products/bevin-satin-dress/1312874BGI.html?sc_src=email_3438465&sc_lid=390561185&sc_uid=8LnWxfUzkb&sc_llid=496007&sc_eh=df75b9a61816a27d1&utm_source=Emarsys&utm_medium=email&utm_campaign=shipment%20delivered%20nps&utm_content=transactional&utm_term=CGN 4️⃣ Calvin Klein зимова тепла вʼязана сукня. Розмір S. Замовляла за 52 CAD, віддам за 25 CAD. Одягала два рази, просто не ношу більше. Знаходжуся у Брентвуді, буваю у ДТ та Річмонді, пишіть що цікавить, можемо зустрітися на примірку! Не хочу спамити фотками, тому пишіть в пп якщо що
-
Вітання! Пропоную вам підробіток. Гарантую стабільний прибуток. Від вас потрібно: -Трохи вільного часу щодня -Доступ в інтернет -Бажання навчатись та заробляти Ми в свою чергу гарантуємо: -Навчання -Кваліфіковану підтримку протягом усього часу роботи. І НАЙГОЛОВНІШЕ, ми не вимагаємо ваших паролів і доступу до ваших даних! З усіх питань звертайтесь до мене у будь-який час!)
-
Доброго ранку, в мене таке питання, а чи є тут ті хто переїхав з Альберти? Якщо не важко можете пояснити свою мотивацію? Дякую.
-
Друзі всім привіт!!! 🔥 В мене для вас є радісна новина! Мафія Ванкувера повертається! ❤️🔥🙏 Що на вас чекає : Нова локація!🤯 Тематичні вечори!🤪 Круті знайомства та цікаві ігри! 2-3 гри за вечор! 🤙🏻 Лише 1 хвилина від Sky Train!😎 Перша гра вже відбудеться цієї пʼятниці Час: 17:00 🕖 Дата: 08.12.2023 Локація : ( Ukrainian Orthodox Cultural Center 10765 135a St Surrey, Bc V3T4E3) Вік: 18+ На вас чекають нові цікаві збори для того щоб нищити Русню! (Деталі будуть на грі) Переходимо за посиланням щоб записатися на гру! Друзі всім привіт!!! 🔥 В мене для вас є радісна новина! Мафія Ванкувера повертається! ❤️🔥🙏 Що на вас чекає : Нова локація!🤯 Тематичні вечори!🤪 Круті знайомства та цікаві ігри! 2-3 гри за вечор! 🤙🏻 Лише 1 хвилина від Sky Train!😎 Перша гра вже відбудеться цієї пʼятниці Час: 17:00 🕖 Дата: 08.12.2023 Локація : ( Ukrainian Orthodox Cultural Center 10765 135a St Surrey, Bc V3T4E3) Вік: 18+ На вас чекають нові цікаві збори для того щоб нищити Русню! (Деталі будуть на грі) Переходимо за посиланням щоб записатися на гру! Друзі всім привіт!!! 🔥 В мене для вас є радісна новина! Мафія Ванкувера повертається! ❤️🔥🙏 Що на вас чекає : Нова локація!🤯 Тематичні вечори!🤪 Круті знайомства та цікаві ігри! 2-3 гри за вечор! 🤙🏻 Лише 1 хвилина від Sky Train!😎 Перша гра вже відбудеться цієї пʼятниці Час: 17:00 🕖 Дата: 08.12.2023 Локація : ( Ukrainian Orthodox Cultural Center 10765 135a St Surrey, Bc V3T4E3) Вік: 18+ На вас чекають нові цікаві збори для того щоб нищити Русню! (Деталі будуть на грі) Переходимо за посиланням щоб записатися на гру! Друзі всім привіт!!! 🔥 В мене для вас є радісна новина! Мафія Ванкувера повертається! ❤️🔥🙏 Що на вас чекає : Нова локація!🤯 Тематичні вечори!🤪 Круті знайомства та цікаві ігри! 2-3 гри за вечор! 🤙🏻 Лише 1 хвилина від Sky Train!😎 Перша гра вже відбудеться цієї пʼятниці Час: 17:00 🕖 Дата: 08.12.2023 Локація : ( Ukrainian Orthodox Cultural Center 10765 135a St Surrey, Bc V3T4E3) Вік: 18+ На вас чекають нові цікаві збори для того щоб нищити Русню! (Деталі будуть на грі) Переходимо за посиланням щоб записатися на гру! t.me/+nGVXgrhENt43MGY6
-
Друзі всім привіт!!! 🔥 В мене для вас є радісна новина! Мафія Ванкувера повертається! ❤️🔥🙏 Що на вас чекає : Нова локація!🤯 Тематичні вечори!🤪 Круті знайомства та цікаві ігри! 2-3 гри за вечор! 🤙🏻 Лише 1 хвилина від Sky Train!😎 Перша гра вже відбудеться цієї пʼятниці Час: 17:00 🕖 Дата: 08.12.2023 Локація : ( Ukrainian Orthodox Cultural Center 10765 135a St Surrey, Bc V3T4E3) Вік: 18+ На вас чекають нові цікаві збори для того щоб нищити Русню! (Деталі будуть на грі) Нижче переходимо за посиланням щоб записатися на гру! t.me/+nGVXgrhENt43MGY6