Українці у Ванкувері
-
2 год на пересадку я б точно не рекомендувала. Затримка рейса - звичайна справа..а реєстрація на наступний теж рахуйте за хв 40 до вильоту і вже можуть не пустити..Плюс час щоб зорієнтуватися, вирішити такі важливі питання як перміт, однозначно- не ризикуйте так. Купити інший квиток можна звичайно, але воно вам треба ті зайві клопоти. 3-4 оптимально..
-
Увага батьки! Втомилися від виконання домашніх завдань зі своїми дітьми? Тоді вам точно потрібен репетиторський центр Nova Школа Навчання та розбір домашніх завдань з: 📚 Української мови та література 📚 Математики 📚 Історії України 📚 Англіймької мови 📚 Німецька мова 📚 Хімії 📚 Фізика 📚 Біологія Запрошуємо на БЕЗКОШТОВНИЙ відкритий урок, кількість місць обмежена, тож не зволікайте Для запису на урок пишіть @Manager_yulli_novaschool
-
Вітання! Пропоную вам підробіток. Гарантую стабільний прибуток. Від вас потрібно: -Трохи вільного часу щодня -Доступ в інтернет -Бажання навчатись та заробляти Ми в свою чергу гарантуємо: -Навчання -Кваліфіковану підтримку протягом усього часу роботи. І НАЙГОЛОВНІШЕ, ми не вимагаємо ваших паролів і доступу до ваших даних! З усіх питань звертайтесь до мене у будь-який час!)
-
Вітаю! Шукаю 1 bedr квартиру, бейсмент с 1-го лютого. Локація (бажано): Даунтаун Ванкувер/Ванкувер/Північний Ванкувер, або, щоб булу зручно дістатися громадським транспортом до центру міста. Можливо, хтось переїздить найближчим часом. Буду вдячна за информацию та контакти рієлтора!🙏
-
Всім привіт , порекомендуйте хорошу мережу спортзалів , ( які тут нюанси є коли береш абонімент. ?)
-
Тут ком'юніті центри в яких вже є спортзали, басен. Для дорослих десь 65$ на 10 занять або на місяць Подимись де найближчий дл иебе ком'юніті центр і взнай що там по цінах
-
Дякую