Українці у Ванкувері
-
Привіт 🙌🏻мене звати Марта і я проводжу приватні тренування для дівчат з boxing, kickboxing, MMA та boxing fitness кому буде інтересно заходіть на мій Instagram для більшої інформації 🥊
-
У вас буде доступ до порталу, якщо ви отримуєте ПР вже в Канаді. І туди треба буде завантажити цифрові фото і вказати певні дані, точно не пригадаю. Але нічого складного Підписувати - це треба було під час процедури лендінгу в аеропорту, там офіцер видавав copr та брав фото, які потім відправляли для виготовлення ПР карти
-
Усім привіт. Підкажіть будь ласка, якщо хтось стикався із наступною ситуацією. У мене закінчується робоча віза на рік швидше від робочого перміту, так як влетів і отримав перміт пізніше ніж отримав візу в паспорт. Які наступні кроки? Подаватися на нову візу, а потім уже ближче до закінчення робочого перміту на нього? Якщо так, то як саме подаватися і де?
-
IRCC до Ваших послуг. Міграція-->Розділ для українців--> Робоча віза
-
Там просто тиснути Так/Ні
-
Нижче є опитування по CUAET після нього викидує до Стаді Перміт, Ворк Перміт і інші послуги
-
Дякую) Перечитав сайт по цим посиланням вздовж і поперек, але нічого крім як виробити Visitor Record не знайшов. Можливо я таки не там шукаю?
-
Зрозуміло. Дякую
-
Можливо хтось знає де купити червоні конверти на китайський новий рік? Хочу колег привітати 🙏 Замовити вже не встигаю((
-
Почитаю, що дорослим дарувати)
-
Дякую!