Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українці у Ванкувері

Українці у Ванкувері

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
13.6k Posts 1.8k Posters 24.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t406756749T Offline
    t406756749T Offline
    Murad
    wrote on last edited by
    www.publicmobile.ca/en/bc/plans/40_15GB-4Gspeed
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    RD
    wrote on last edited by
    А дзвінки по Канаді безкоштовні ? Багато ГБ інтернету ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    RD
    wrote on last edited by
    Я її навіть сфоткав. Напишу скаргу, але спочатку мають відійти емоції і знайти житло. Думаю, вони зможуть перевірити як вона видалила із пасажирів в системі
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maksym M
    wrote on last edited by
    З приводу сімкарти, користуюсь Koodo передоплатою, але по суті вартість мобільного інтернету в Канаді така сама як і роумінг українського оператора, знаю людей які роками тут на роумінгу від Київстар і з віртуальним номером. Віртуальний номер безкоштовно можна взяти тут: apps.apple.com/ca/app/fongo-talk-and-text/id473770452
    1 Reply Last reply
    0
  • t406756749T Offline
    t406756749T Offline
    Murad
    wrote on last edited by
    З житлом не допоможу але з одягом можу. Який розмір , і на рахунок сімки, краще за все public mobile якщо є своя мобіла
    1 Reply Last reply
    0
  • t370476819T Offline
    t370476819T Offline
    Savchenko Elena✌️
    wrote on last edited by
    Я ще не в Канаді і нічого такого порадити не можу... Але це одночасно дуже захоплююча і дуже сумно -несправедлива історія яку я коли небудь читала в телеграм спільноті! В черговий раз переконуюсь які єсть кончені співробітники в аеропортах... Обов'язково вибивайте компенсацію і з тої дівчини і з авіаліній в цілому!!!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maksym M
    wrote on last edited by
    Залежно від того в яку клініку іти) Якщо хочете безкоштовно треба спочатку MSP отримати (це медична страховка провінції). Раджу одразу як отримаєте ворк перміт онлайн подаватись і через 20 днів прийдуть картки на пошту. Тоді із цими картками можна проходити медогляд. Ми проходили тут тому що там є Віталій україномовний лікар. IME Clinic Inc. - Coquitlam +1 604-356-3617 maps.app.goo.gl/7HFxaWgUTThnpEve7?g_st=ic Ще треба буде флюорографія і кров здавати, туди вже лікар дає направлення і радить де буде безкоштовно одразу. На медогляд дається 90 днів, тому цього часу більш ніж достатньо.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5822148616T Offline
    t5822148616T Offline
    92080
    wrote on last edited by
    Шукаю додатковий підробіток(із завтрашнього дня до понеділка)(ламнінат,плитка,гіпсокартон,шпакльовка а також різні варіати)6475423311. ІГОР
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Larysa Lubnina
    wrote on last edited by
    З 8 лютого одна італійська сім‘я зможе прийняти сім‘ю з двох дорослих лише ( без дітей чи тварин) безкоштовно але за умов чоловік працює а жінка допомагає їм по дому . Бейсмент з 2 кімнатами, залою і кухнею , бернабі, брентвуд
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Elena
    wrote on last edited by
    Ніколи такого не було і от знову! Нас часто питають - Have Ukrainians always been such a badass. І наша відповідь - yesss! Не вірите? Можем показать. 1 лютого показ неймовірного фільму Life To The Limit Про що? - про те, як вперше послали путіна, ще на Майдані. Відправили йому кур’єра, професора, між іншим. Про «їх там нєт» в Криму і Донбасі. Про Іловайськ, рейс МН17, про те, як ми боролися самі, а «глибоке занепокоєння» їх не зупинило. Для чого? - бо існує потужний інфофронт, а цей фільм лупить по ньому. Як Himаrs по кримському мосту Для кого? - для тебе, бо кіно в нашому ДНК. І для канадійських друзів, щоб полум’я не згасло. Перетвори канадійця на українця. Запроси і подивись що з ним станеться вкінці фільму. Де? В кінотеатрі Dunbar. Отако їдеш по Dunbar st. І як побачиш натовп людей, що підстрибує на місці в очикуванні початку сеансу - тобі до них. Бо хто не скаче… www.eventbrite.ca/e/ukraine-benefit-life-to-the-limit-documentary-film-tickets-515505459707?utm-campaign=social&utm-content=attendeeshare&utm-medium=discovery&utm-term=listing&utm-source=cp&aff=escb
    1 Reply Last reply
    0
  • t559390555T Offline
    t559390555T Offline
    Andrew Ocean
    wrote on last edited by
    А ви точно круті, треба пруф
    1 Reply Last reply
    0
  • t674975882T Offline
    t674975882T Offline
    Ната Бондаренко
    wrote on last edited by
    ​​Канада пропонує додаткову виплату українським біженцям до $2000. Це кошти для учасників програми CUAET, що проживають у штаті Британська Колумбія. Щоб отримати гроші треба звернутися до організації або зповнити заявку у розділі My Self Serve на офіційному сайті British Columbia. Times of Ukraine
    1 Reply Last reply
    0
  • t674975882T Offline
    t674975882T Offline
    Ната Бондаренко
    wrote on last edited by
    Добрий вечір) підкажіть ,хто оформляв вже ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t499972841T Offline
    t499972841T Offline
    Ira
    wrote on last edited by
    Це про щомісячні виплати, на місяць вони складають 900 доларів на одну людину наче Але вони дивляться ще на орендну плату і заробіток Виплати наче напротязі 1 року
    1 Reply Last reply
    0
  • t370476819T Offline
    t370476819T Offline
    Savchenko Elena✌️
    wrote on last edited by
    Дуже дякую. Але чи не знаєте ви скільки коштуватиме якщо в іншій клініці? Можливо там буде трохи бистріше? Бо я планую працювати баристою чи офіціантом ( як найшвидше) але по ходу без документів без медогляд мене навіть не розглядатимуть...
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maksym M
    wrote on last edited by
    Не знаю, в принципі коли отримаєте MSP, можна податись на повернення коштів які ви витратите на медогляд, тому що по програмі CUAET медична страховка діє з першого дня місяця прильоту! (А не з дати отримання картки медичної страховки) Ви просто вже коли отримаєте картку із номером зможете користуватись страховкою і повернути ті видатки які понесли до отримання картки. Подивіться на цьому сайті які є ціни: immigrationexam.ca/ Приведу приклад: - ми прилетіли 31.08.22 - подались на MSP 02.09.22 - отримали картки MSP 24.09.22 - MSP діє із 01.08.22 до 31.07.25
    1 Reply Last reply
    0
  • t717710117T Offline
    t717710117T Offline
    Elisaveta Kuleshova
    wrote on last edited by
    t.me/+1u3ljcXb7OE2ODRi
    1 Reply Last reply
    0
  • t717710117T Offline
    t717710117T Offline
    Elisaveta Kuleshova
    wrote on last edited by
    Langley people come in :)
    1 Reply Last reply
    0
  • t5911593903T Offline
    t5911593903T Offline
    Карина Остапенко
    wrote on last edited by
    Виїзджаю з України. Приймаю замовлення на: cтiки до Іqоs/gIo, cигapeти будь-якої марки, еIf-bаr’и, лiки, продукти - пишіть в контакти.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Larysa Lubnina
    wrote on last edited by
    Є у нас якісь групи для жінок? Шукаю наших спеців по мані, педі, волоссю
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.