Українці у Ванкувері
-
Всім привіт, мене звати Юля. Я майстер манікюру і педикюру з двухрічним досвідом. Запрошую до себе всіх красунь💗 Локація📍Burquitlam Для звʼязку і перегляду моїх робіт-моя сторіночка в інстаграмі: www.instagram.com/julia_nails_van?igsh=MTZ1OHNmZ3VlbXM4cA%3D%3D&utm_source=qr На перший візит-любий дизайн у подарунок💝 #манікюр #педикюр #нарощування
-
-
Водійське посвідчення українське міняють бо так можна довести що є стаж більше 2х років щоб отримати одразу class 5 водійське посвідчення канадське. Якщо українське посвідчення менше 2х років тоді не вийде обміняти одразу на повноцінне місцеве посвідчення. Якщо не обмінювати права це все рівно що немає стажу водіння, відповідно це звичайна як у всіх підлітків після 16ти років в Канаді процедура: - здача теорії - отримуєш червоні права, можна їздити тільки з кимось і на машині має бути літера L - через рік можна здати іспит, отримуєш зелені права і вже можна буде їздити самому але з літерою N не по хайфеях і не більше 1го пасажира якщо не з однієї родини. І що найбільш напряжно - не можна буде користуватись девайсами в тому числі і навігацією через телефон. - ще через 2 роки (якщо не помиляюсь) можна здати вже повноцінний іспит і отримати звичайне посвідчення class 5. Але ви можете розглянути можливість обміняти українське посвідчення, а коли будете в Україні зайти в будь-яке МРЕО сказати що загубили українське посвідчення і його відновлять) Наприклад у мене в дії залишилось посвідчення і після того як тут його обміняв.
-
Дякую за відповідь! Підкажіть, будь ласка, чи є ліміт у часі, що права треба обміняти упродовж 90 днів після прибуття?
-
Привіт всім! Я все ж таки не розумію чому треба брати wp в першому місті куди прилетиш. Якщо квитки Париж -Монреаль-Ванкувер. Я ж не буду виходити з аеропорта а зразу біжу на другий літак. Може хтось має де це прочитати можна? Чи це тільки по практиці так кажуть? Можливо хтось знає яку іншу інфо? Буду дуже вдячна!
-
Це просто правило. WP можуть видати тільки в місті, де ви вперше перетинаєте кордон. В Ванкувер ви прибудете внутрішніми авіалініями Канади. Якщо немає можливості отримати під час пересадки, то є інший спосіб - зробити flagpole із Ванкувера, виїхавши на кордон з US. Якщо не знаєте, що таке flagpole, можна детально прочитати в інтернеті.
-
Тому що зовнішні та внутрішні рейси прибувають в «різні місця» При внутрішньому рейсі не буде можливості зустрітись з офіцером, а відразу багаж -> вихід без паспортного контролю
-
Дуже дякую за відповідь!
-
може хтось підкаже групу як ця у Монреалі?
-
Точно точно, я зрозуміла. Дякую!