Українці у Ванкувері
-
Дякую.
-
А ще можна вибрати карточку або кешбек (раз в місяць 2-4% повернення з покупок), або спеціальну карточку, де накопичуються пункти. Ті пункти можна витратити на авіабілети всіх авіакомпаній. Я взяв другу. Там дають на старт пару тисяч пунктів, що еквівалентно 400 доларів по-моєму. Білети можна купляти навіть частиною пунктів, а частиною за гроші.
-
Привіт. Прилетів із Реджайни. Хто довго, тут жеве. Може провести екскурсію
-
Доброго дня жителі Ванкувера та околиць. Нас двоє, нам по 40 років. Крайні 4 роки проживали та працювали в Польщі. Зараз хочемо їхати до Канади. Прилітаємо у Ванкувер 28 лютого. Переглядаючи коментарі в групах, розуміємо, що є труднощі, але готові йти вперед. Можливо, хтось володіє інформацією та порадою, а саме:з приводу житла та роботи. Для чоловіка праця-водій наватажувача. Для жінки праця-покоївка. Англійська мова в обох на початковому рівні. Будем вдячні за будь яку інформацію. Всім добра.
-
Вітаю, - Онлайн школа МАТЕМАТИКИ ЗАПРОШУЄ на БЕЗКОШТОВНЕ ЗАНЯТТЯ дітей вiд 5 до 17 років 🖥 Ви мати/батько та :↙️ 🔻Розумієте важливість математики ? 🕹 🔻Оцінки в школі не влаштовують ? 🥱 🔻Бажаєте щоб дитина досягла успіху в житті ? Навчимо логічно мислити, виправимо оцінки, дамо розуміння як вчитися швидко.🏅🏅🏅 Пишіть мені повідомлення «ХОЧУ» та отримай безкоштовне пробне заняття. Бажаю мирного неба🇺🇦
-
Привіт, може хтось підказати про правила перегону авто в канаду ? Хочу свою з Еміратів перевезти а їй 8 років
-
Вітання всім друзі. Хочу поділитись чудовими новинами, вчора відбувся дуже важливий вечір, вечеря по збору коштів для України. На заході були присутні: мер міста, прем’єр Британської Колумбії та депутати. Наші найкращі українки напекли солодощів, наробили всяких ціквинок, розробили дизайни логотипів на одяг тощо. Ми сподіваємось на дуже хороший результат по збору коштів від продажів, аукціонів та квитків. Наша ціль $50,000. Коли проведуть підрахунок, то сподіваюсь буде і більше. Вле також не мен важливим був розголос, адже місцеві еліти ще раз згадали, а дехто тільки ознайомився з деталями ситуації в Україні. Разом до перемоги 💙💛
-
Михайле, дякуємо тобі за твій вклад в цей надзвичайно особливий та важливий захід. Дуже важко під час війни знайти ресурс для свята, але коли ми святкуєм незламність, мужність, силу духу украінців, то це допомагає рухатися далі. Вчора саме така була атмосфера, дякуючи нашим талановитим волонтерам. Maple Hope Foundation готує звіт для громади, але так виглядає, що ми дуже близько до своєї цілі - $50,000 на підтримку наших воінів та украінців, що потерпають від війни. Все буде Україна!
-
Пропоную уроки в онлайн школі Adept🦋 - готуємо до ЗНО(НМТ) - покращуємо розмовну англійську🤙🏻 - готуємо до IELTS - покращуємо бізнес англійську За деталями звертайтесь в особисті‼️
-
Очень радует наблюдать как во всех странах зачуханной Европы и особенно в ущербной Канаде и США нищих вонючих зассаных хохлов и хохлух чмырят и унижают как скот и гонят ото всюду пинком под зад и бьют ногами как свиней на потеху Россиянам 🤣 и так будет всегда и везде! очень радует наблюдать как по всему нищему нацистскому петушатнику Украина взрываются калибры и герани теперь всегда нищие вонючие немытые зассаные хохлы и хохлухи будут сидеть без света и воды и отопления как скот и сраться в пакет наслаждайтесь селюки 🤣 и не будет больше никогда на карте мира никакой зассаной нацистской недостраны посмешища Украина с её дебильным слабоумным населением
-
Самый ржач наблюдать как нищие вонючие немытые зассаные хохлы и хохлухи хрюкают на своей выдуманной никчёмной полупольской свинособачей мове 🤣 ни один университет в мире не учит студентов выдуманной никчёмной полупольской свинособачей мове потому что все страны мира прекрасно понимают что хохлы и хохлухи это вечные рабы России и не будет больше никогда на карте мира никакой зассаной нацистской недостраны посмешища Украина с её дебильным слабоумным населением
-
Извини но это смешно 🤣 А ты посмешище