Українці у Ванкувері
-
Зустрічайте вже цього тижня! SKOFKA x DOVI x KOZAK SIROMAHA Артисти зібрали майже 100 00$ на РЕБ для 59-ої бригади! Vancouver — побачимось 24 березня. Купити квитки
-
Всім привіт. Хочу продати Макбук про 2020 13 інч. В чудовому стані. З українською клавіатурою. Хочу отримати 750$.
-
Hi, everyone! We have a great and long-awaited opportunity for Ukrainian newcomers to go on a tour of Vancouver City Hall!!! And yes, this is FREE! The tour will take place on March 25th at 2 p.m. If you would like to participate, please register by writing me directly to: t.me/Alexander56389 NOTE: the tour will be guided by one of the City Hall's clerks in ENGLISH ONLY. No translation will be provided. The group is limited to 25 people; so, “first come, first get” rule applies:)
-
🌸 Дiвчатка, зaвтра виpyшаю з Укpaїни, кому пoтрібно: • Бoтoкc, фiлepи для гyб, бioревіталізанти, пiлінги і тд, • Мeдикаменти, cтiки для iqоs/gІо, cигаpeти, (hееts/tеrеа/nео) • ЕІf bаr, продyкти, космeтика, - пишiть мені в ocoбисті повідoмлення 🥰 Також я роблю прoцедури, якщо цікаво, пишіть, є вiльні мiсця на зaпис 💕
-
Це СКАМ❗️
-
Якщо ні, то він би не зник)) видно, що ви новий в цьому чаті
-
Ні) там було ще одне оголошення, на яке і відповів. Це скамери по всіх українських чатах закордонних пишуть і вже не вперше.
-
Chequing, потім вже на розсуд (чи залишити, чи в savings)
-
Підкпжіть ще таке. Чи потребують у аеропорту роздруковані листи з IRCC чи одного паспорта достатотньо?