Українці у Ванкувері
-
Всім привіт, є робота завтра на мувінг з 7 ранку, великий заказ (8-10год), потрібний 1 крепкий мужчина) Вибачте що тут написав
-
Завтра знову буду біля галереї думаю, десь з 12:00, якщо сьогодні впораюсь зі справами то може й з 10 ранку. Підходьте, пишіть листи галереї, клейте стікери на постери. Розповсюджуйте тексти які я надала вище, перепощуйте мої пости зі звітами про почуте від відвідувачів галереї. Будь які ваші дії можуть допомогти. І пишіть про те що робите, щоб я відчувала що не одна у цьому. Всім peace ☮️
-
Висновок, нам ніхто не допоможе, свобода слова захищає інституцію в росіян які в ній виставляються
-
Сьогодні отримала відповідь на 1 з 14-ти надісланих в міськраду листів: Good morning Mariia, Thank you for sharing your concerns. The City and council have no authority over the Polygon Gallery and the exhibitions they choose to host. The Canadian constitution covers the right to artistic freedom and expression and as such the gallery is acting within their rights as an organization. Other organizations obviously have the equal right to express their concern and speak up against actions or exhibitions. I would encourage you to continue to have conversations with the gallery on how your concerns could be addressed. Best, Jessica
-
А хто вже проходив мед. огляд? У якому випадку ціна 250 а в якому 190 ? Є різниця між сплачуванням карткою і сash?
-
Невиконання цих умов напряму є порушенням міграційних правил скасовують візу, або просто не пустять на кордоні. Ви справді зараз заявляєте про це?? Навіть при заявці на кошти є пункт, що ці кошти будуть використанні для облаштування життя, в разі порушення вас можуть притягнути до відшкодування цієї суми. Це зараз ще всі так лояльніше, закриваючи часто очі на умови. А в іншому випадку це зіпсована репутація в подальшому
-
Я так розумію навчають за день та видають сертифікат
-
Знайшов таке courses.foodsafe.ca/course/rcmd-03302024
-
Тобто, чт можна це зробити саме через рік, Чи тільки зараз? У кого який досвід?
-
Через рік
-
Наскільки обов'язково проходит мед. коміссію зараз? У мене така історія. Зараз я приїхав тільки за грошима. Приїхати повторно планую тільки
-
Я домовлявся з WorkBC і вони організували мою участь в навчанні безкоштовно. Також домовився з викладачем щодо використання перекладача на телефоні. Все здав, але сертифікат прийшов десь через місяць, а то й два
-
На англійській мові здавав? Та він здавав без навчання? Просто іспит?
-
Вітаю! Хтось здавав на сертифікат food safe number 1? Поділіться досвідом? Ванкувер.