Українці у Ванкувері
-
Вітаю, мене звати Олена, я таргетолог! Займаюсь просуванням бізнесу в соцмережах.👩💻📈 Широкий спектр послуг: ✅️ Налаштування реклами Fb/Inst. ✅️ Google реклама ✅️ tik tok/YouTube просування ✅️ створення сайтів ✅️ розсилки в соцмережах ✅️ сео Безкоштовна консультація! Якщо цікаво пишіть - "+"
-
Всім привіт! Підкажіть, будь ласка, як не натрапити на шахраїв при оренді КІМНАТИ? Про онлайн шахрайства в курсі, передоплат не відправляємо) Цікавить безпосередньо етап укладання договору та перевірки документів. На що звертати увагу? Які документи етично запитувати? Дякую🙏
-
Можно ли заполнить заяву про допомогу с телефона или только с компа?
-
Прошу не допомагати порадами цьому «туристу» за грошамі. Він прямо заявляв про те, що приїхав сюди чисто за грошами допомоги і далі буде повертатися назад. На усі аргументи щодо аморальності таких речей намагався розказати про те, що це «гроші уряду, а не ваші» і «як будете громадянином Канади, так і дорікайте, роблю що хочу». Тим часом в тому числі із-за таких огидних людей уряд Канади йде на скорочення міграційних програм. Так що ваша порада йому потрібна, але заради халявних грошей він із задоволенням зменшить вирогідність вашого PRʼу чи майбутніх програм допомоги українцям
-
Тільки приїхав у Ванкувер, шукаю працю та житло ( можно кімнату ). Хто може та має бажання допомогти - буду вдячний!