Українці у Ванкувері
-
5 подій найближчим часом Vancouver by uahub.ca: 🗓️ UKRAINIAN KARAOKE NIGHT Thursday, Apr 25, 2024 - подробиці 🗓️ UA HUB Meetup: Film Industry in Canada. Jobs and Career Friday, Apr 26, 2024 - подробиці 🗓️ Весняна Ярмарка Ukrainian Spring Market Saturday, Apr 27, 2024 - подробиці 🗓️ Abbotsford & Mission Літургія / Divine Liturgy (St. Theresa's roo... Sunday, Apr 28, 2024 - подробиці 🗓️ Holy Eucharist Ukrainian Catholic Cathedral Щонедільна зустріч ук... Sunday, Apr 28, 2024 - подробиці by @yamfasrpawn: *instagram* ❓знаєте про подію, якої не вистачає на сайті http://bcua.ca/ 👉Напишіть про це модератору календаря у телеграм @JuliaLiubevych
-
5 подій найближчим часом Vancouver by uahub.ca: 🗓️ UKRAINIAN KARAOKE NIGHT Thursday, Apr 25, 2024 - подробиці 🗓️ UA HUB Meetup: Film Industry in Canada. Jobs and Career Friday, Apr 26, 2024 - подробиці 🗓️ Весняна Ярмарка Ukrainian Spring Market Saturday, Apr 27, 2024 - подробиці 🗓️ Abbotsford & Mission Літургія / Divine Liturgy (St. Theresa's roo... Sunday, Apr 28, 2024 - подробиці 🗓️ Holy Eucharist Ukrainian Catholic Cathedral Щонедільна зустріч ук... Sunday, Apr 28, 2024 - подробиці by @yamfasrpawn: *instagram* ❓знаєте про подію, якої не вистачає на сайті http://bcua.ca/ 👉Напишіть про це модератору календаря у телеграм @JuliaLiubevych
-
-
Доброго дня, терміново шукаю кімнату в квартирі чи будинку! Склалася така ситуація, що я маю до кінця тижня зʼїхати з попереднього житла. Про себе: охайна, не курю, не пью. Територіально Burnaby, але розгляну і інші варіанти, Дякую🫶
-
Усім привіт! Продаємо із чоловіком усі меблі, тому що їдемо з Канади. Квартира некурящих🚭 • Модульний білий шкіряний кутовий диван з 4 частин, які відкриваються і використовуються як ящики. • Дерев'яний каркас ліжка та матрац (queen size) • Ящик під телевізор і телевізор НОВИЙ! • 2 тумбочки • Розсувний дерев'яний обідній стіл і 4 дерев'яних стільця. Бажано щоб були куплені одразу усі речі. Тільки самовивіз. За усіма деталями пишіть у особисті повідомлення💌
-
Вітаю всіх! Так склалася ситуація, що я маю зїхати до кінця місяця з поточного житла. Тому терміново шукаю кімнату. Про себе: не п'ю/курю, не шумлю, люблю порядок. Територіально хотілося б Шоннесі/Кітсілано/Юбс, але не з моїм щастям 🙂 тому розгляну і інші варіанти. Буду вдячний за ваші варіанти
-
Яка ситуація в консульстві Едмонтон, хтось був цими днями ?
-
Я про айді карту провінційну😅
-
Доброго дня, вибачте а таке питання карту скільки часу роблять карту айді, і я так розумію прийде вона поштою так?
-
Before you go • If you have a BC Services Card, or still have a CareCard, make sure the name on that card exactly matches the name on your driver’s licence. If not, call Health Insurance BC What to bring • Two acceptable pieces of ID • Your BC Services Card - if you have it • Your CareCard - if you have it Where to go • First, find a driver licensing office ◦ You may be able to book an appointment online or by phone ◦ If you don't make an appointment, check the walk-in hours • Then, when you go, they will ◦ Confirm you're a B.C. resident ◦ Take your photo