Українці у Ванкувері
-
Добрий день! ✔️Мене звуть Марта. Я – маркетолог із досвідом роботи 2 роки. Є команда фахівців з якими працюємо над просуванням та розвитком бізнесу. Надаю послуги: -таргетованої реклами -контекстної реклами Google -You Tube просування -Створення різних видів сайтів -SEO -створення стратегій розвитку та консультації з Digital Marketing. Є досвід роботи з різними бюджетами та нішами. Для більш детальної інформації в особисті повідомлення через робочу сторінку
-
Привіт 😊 Я сертифікований онлайн тренер та дієтолог 🍏 Допоможу вам: - Схуднути без шкоди для здоров'я - Позбутися живота і боків 💪 - Створити красиву осанку та ягодиці 🍑 - Стати кращою версією себе ✅ Проводжу БЕЗКОШТОВНІ консультації та перше тренування у ПОДАРУНОК 🎁
-
Привіт усім! Мене звати Кейс, я Digital Marketer та Designer із 3-річним досвідом, зараз проживаю в Канаді. Шукаю нон-профіт організацію або групу, де я міг би використовувати свої навички як волонтер. Я був би радий рекомендаціям до ваших знайомих або локальних організацій. Допоможіть мені бути корисним та отримати новий досвід разом! Дякую!
-
secure.cic.gc.ca/PanelPhysicianMedecinDesigne/en/Home
-
Всім привіт! У цю суботу 11-го травня буду проводити йогу українською у Queens Park (New Westminster) 🧘🏼♀️ Я Міла, викладачка йоги (RYT500) та йогатерапевтка. У нас окремий канал, доєднуйтесь туди, щоб дізнатися деталі ✨ t.me/+sObZnG9lW8FhMGQy ✨
-
Всім привіт, мене звати Юля. Я майстер манікюру і педикюру з двухрічним досвідом. Запрошую до себе всіх красунь💗 Локація📍Burquitlam Для звʼязку і перегляду моїх робіт-моя сторіночка в інстаграмі: www.instagram.com/julia_nails_van?igsh=MTZ1OHNmZ3VlbXM4cA%3D%3D&utm_source=qr На перший візит-любий дизайн у подарунок💝 #манікюр #педикюр #нарощування
-
Доброго вечора! Я їду з Канади і продаю свою машину. Все працює, все в гарному стані, сідай і їдь, як кажуть. Вся інформацію у оголошені по ссилці, якщо є питання, пишіть🙌🏼 vancouver.craigslist.org/van/cto/d/north-vancouver-southwest-dodge-dart/7744114275.html
-
Привіт, терміново шукаю кімнату. Можливо кого є варіанти.
-
Віддам автокрісло. Підходить для дітей до 5-6 років приблизно.
-
Доброго вечора. Чи хтось пробував відкривати кредитку Rogers? Чи її легко отримати, якщо ми тільки приїхали у Канаду?)