Українці у Ванкувері
-
Інтерпретуй як бажаєш
-
На них це на кого? На своїх співвітчизників?
-
Якщо в Україну вже не збираєтесь повертатись та мати будь-які стосунки, є паралельне громадянство чи є можливість його отримати, то я б взагалі забив на них та їх штрафи.
-
питання: чи потрібно оновляти чи краще ігнорити? (для тих хто закордоном живе)
-
так, а якщо не буде зняти з чого, то просто рахунки будуть заблоковані висіти)
-
так штраф все одно ж прийде
-
Хай власник житла випише з помешкання, де ти проживаєш, щоб штраф не сплітнули на тих, хто прописаний разом з тобою Витягни всі можливі довідки та гроші з укр банків. + "З громадянами України, що проживають за кордоном, ТЦК та СП може зв'язатися на електронну пошту." Сьогодні по електронній пошті не дають повістки, а завтра будуть офіційно)
-
🪖Військовозобов'язані чоловіки! Підкажіть, а якщо заповнити все що потрібно в кабінеті військовозобов'язаного, то нас все одно попросять з Канади приїхати в Україну на медогляд? (просто шукаю спосіб уникнути штрафу в 20 тис за ігнор повістки тцк)
-
Порекомендуйте хорошого репетотара який підготує до тесту
-
Hello everyone! В пошуку роботи, можливо хтось має варіанти або знає де набирають персонал. В Україні мала свій інтернет-магазин, продавала фірмовий одяг майже 5р. Диплом магістра, за спеціальністю менеджер. Нажаль рівень Анг мови поки 3. Роботи не боюсь, швидко вчусь. Розглядаю різні варіанти🤗
-
www.facebook.com/share/v/LGpejn1pHYi8k5oX/?mibextid=w8EBqM
-
По моїм підрахункам бій буде між 2 та 4 вечора. Це залежить від «розігрівочних» поєдинків. Плюс хіба можна просто включити якийсь канал? Там лише платні канали, вони ж мають купити права на показ бою. А тим паче у барі, де це не для власного перегляду, а типу для бізнесу. Хоча може я чогось не розумію тут, я нещодавно переїхав.