Українці у Ванкувері
-
Це все простіше насправді. Такий документ може бути водійське місцеве посвідчення, карта МSP з фото, або ж просто ID з фото, схоже на водійське, там вказується ваші дані, адреса.
-
⚡️MONATIK передає вітання та чекає на концертах в США та Канаді! 🇺🇸🇨🇦 VANCOUVER - JUN 20, 2024 А ти будеш? [bomond.com/events/m-o-n-a-t-i-k-north-american-tour-2024](bomond.com/events/m-o-n-a-t-i-k-north-american-tour-2024)
-
Побачила таку рекламу. Але Тимошенко виступає завтра. Це якийсь додатковий концерт? Хто знає?
-
Коли це було? Сьогодні мені сказали очікування до 3х місяців 🥲
-
В нас все дуже швидко було.
-
Надіюсь 🙏🏻
-
BCID нам за тиждень прийшов...реально дуже швидко було...
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка як змінити канадське водійське посвідчення бо дали тільки на 1.5 року і в серпні закінчується термін
-
Друзі, привіт) сьогодні у нас в Ukrainian Hall був неймовірний концерт і я дуже хочу поділитись цим відео)
-
Всім привіт, планую переїздити у Ванкувер з Едмонтону через місяць. Є в Канаді досвід роботи рік в Зарі, та хостес в ресторані. Англійська B2. Цікавлюсь може у вас на роботі наймають людей і ви зможете порекомендувати мене. ( принаймі співбесіду щоб назначили). В ідеалі ресторанний бізнес. Буду рада будь-якій допомозі