Українці у Ванкувері
-
Я не думаю, що це безпринципність чи недбальство. Я чула від більшості українців позитивні емоції по приводу Пусі Райот. Я не думаю, що Козак "не подумали", я думаю, вони свідомо обрали це.
-
Усім вітання! Сьогодні офіційне закриття виставки росіянок піусіраєт у polygon галереї. Урочиста частина розпочнеться о 18:00. Ресторан української кухні Козак прислужувптиме на церимонії закриття. Це все дуже сумне недбальство і безпринципність з боку українського бізнесу. Якщо хтось матиме бажання прийти і висловити свою незгоду, запрошую вас приєднатися до мене сьогодні о 17:45 навпроти галереї polygon. www.instagram.com/p/C74fxE5vS6T/?igsh=cHRzNXVzYXQ4bTRk
-
Письмовий стіл. Забирати Ванкувер (Кітсілано)
-
Доброго дня, є до Вас питання, плануємо з дитиною поїхати на 8 днів з Канади і повернутися, питання наступне, чи потрібно для дитини при повернені в Канаду наново отримувати візітор рекорд? Підкажіть плз
-
ну я чула таке
-
Козак злиться :) пост галерея виправила (видалили зазначення ресторану) власник ресторану стверджує що як тільки вони дізналися що за подію обслуговуватимуть - одразу відмовилися від співпраці. Чи це сталось сьогодні чи може колись раніше - не уточнює. www.instagram.com/p/C74yP7cPOqm/?igsh=MTk2d29tcHpzOGo1ZA==
-
Я вже зрозуміла, я вибачаюся, я одразу написала, що то чула щось таке, але не знала офіційну позицію. Мені здавалося що або це принципово, або (як пишуть) помилка сталося. Я просто не думала, що діло суто в беспринциповості Козака. Більша частина моїх думок були надії тому що меня було б жалко якщо вони чисто за грошами побігли...
-
Вам тут нема за що вибачатись. Safe space. На жаль, я доволі часто стикалась з українцями які взахваті від виставки, чи принаймні вважають її якимось чином корисною Україні. Більшість з них рософіли малороси, та нажали, далеко не усі… дуже шкода. Проте що тут вдієш. Різні точки зору, різні візії хорошого/поганого; справедливого/кривдного.
-
Я можу написати цілу дисертацію на тему того, що б пусіріот могли зробити замість цієї виставки і усього що з нею повʼязано.
-
Ну, я б сказала, шо нам може це бути корисним, взагалі це не неможливо.. ну і так, я не думаю, що усі усі узькі прям народжуються лайном. Що тим Пусі ще робити на їх місці? Але так, не на часі їм допомагати та ліпити на них свої апруви... Не знаю. Складно.
-
Я б послухала )
-
Так, але уявіть на секунду що ви пуссі райот. Ви хочете привернути увагу до проблеми у вашої країні. Ви цю владу не підтримували та були за це покарані, за цю позицію. Я розумію, що зараз будет напад типу "а нам чому треба хвилюватися" - тому що ми маємо частково спільного ворога і нам корисно щоб їх люди самі гучно теж про це кричали. Коли почалася повномасштабна, ми стали долучати усіх, хто може допомогти. Я згодна, вони могли ці гроши відправити на ЗСУ. Але якщо вони транслюють ідею у світ що пуйло це погано, то мб це виллється в донати, хто зна. Та і якщо подумати, що робити, якщо ти росіянин і хочеш щоб щось змінилося?.. Це тільки думки, не вбивайте.
-
Перш за все, якщо ти росіянин і хочеш щоб щось змінилося - міняй (багато способів, як щодо партизанських воєн?) по друге, я боюся, що ви тут пропускаєте повз увагу кор проблеми: немає користі з того, що росіяни кажуть про те, що путін поганий НІКОМУ ОКРІМ САМИХ РОСІЯН. Усі в курсі хто такий Путін. Це те що зветься whitewashing. Відгороджуючи себе від тій своєї злочинної вдлади певні громадянські кола Росії намагаються заразовувати себе у лави демократичного світу не прикладаючи до цього ніяких зусиль. І найважливіше, ось ця укорінена меншовартісна призма, наче без росіян ніхто не помітить Україну, наче нам конче потрібно щоб вони промовляли до світу про наші страждання одна з найдієвіших зброй рускогоміра. Встаньте з колін нарешті. Ой боже…