Українці у Ванкувері
-
Чи треба здавати медогляд знову, якщо пройшло вже більше року, перед подачею на новий вп, якщо я хочу отримати його без обмежень?
-
Мені потрібен без обмежень в медицині і childhood education. В мене зараз такий. Я зняла обмеження після проходження медогляду. От і питаю, чи треба знову проходити 🤔
-
Добрий день! ✔️Мене звати Михайло. Я – маркетолог із досвідом роботи 1,5 роки. Є команда фахівців з якими працюємо над просуванням та розвитком бізнесу. Надаю послуги: -таргетованої реклами -контекстної реклами Google -You Tube просування -Створення різних видів сайтів -SEO -створення стратегій розвитку та консультації з Digital Marketing. Є досвід роботи з різними бюджетами та нішами. Для більш детальної інформації в особисті повідомлення через робочу сторінку
-
Поки ще не знаю, після 3 місяців ходіння, писання вибилася з сил...трохи переведу дух і знов намагатимусь вирішити медичні питання.....
-
Всім привіт 😊 Запрошуємо йога поїздку- ретрит 🥰 Ретрит для відновлення біля озера Калтус (6-8 грудня 2024) 🧘♀️Хто проводить: Міла, викладачка йоги (RYT500) та йогатерапевтка (C-IAYT) www.instagram.com/mi.la.s/ 💁♀️Організовує захід: Галина www.instagram.com/halia_petko/ Основні моменти: • Йога та медитація 🧘♀️🌅 • Живописні походи 🥾🌲 • Релакс 🛁🍵: Розслабтеся в джакузі, насолодіться чаєм і закусками. Що включено: Приватний транспорт, дві ночі проживання біля озера, сніданки, обід, всі заняття з йоги, доступ до джакузі, мальовничі прогулянки на природі. Не включено: Вечеря в суботу та особисті витрати. Тарифи на Ретрит біля озера Калтус 🌊🧘♀️ Обирайте комфортний варіант для свого відпочинку: 1️⃣ $349 (з 1 особи)– Спільна кімната (4 особи) 2️⃣ $379 (з 1 особи)– Спільний номер (2 особи, Queen-size ліжко) Усі тарифи включають проживання, харчування, йога-сесії, прогулянки та доступ до джакузі. Кількість місць обмежена — 3 місця 😊 Звертайтсь, якщо у вас є запитання 🤗
-
🇺🇸🇨🇦🇬🇧 Видео курс по Английскому языку. Весь курс состоит из 51 урока! Первые 5 уроков - бесплатные! ! Лёгкое и простое объяснение! t.me/Estep_by_step
-
Добрий день! ✔️Мене звати Михайло. Я – маркетолог із досвідом роботи 1,5 роки. Є команда фахівців з якими працюємо над просуванням та розвитком бізнесу. Надаю послуги: -таргетованої реклами -контекстної реклами Google -You Tube просування -Створення різних видів сайтів -SEO -створення стратегій розвитку та консультації з Digital Marketing. Є досвід роботи з різними бюджетами та нішами. Для більш детальної інформації в особисті повідомлення через робочу сторінку
-
Доброго дня мене цікавить,маю досвід прибирання в Європі і трохи тут в Канаді , напишіть будь ласка більше деталей мені в особисті повідомлення .
-
🌟 Привіт, шановні красуні! 🌟 www.instagram.com/0lena_vancouver/profilecard/?igsh=MWJsMjYzNGlpMGZpdQ== Я – новий б'юті майстер, який спеціалізується на ламінуванні та фарбуванні вій і брів. Моя мета – допомогти вам виглядати ще красивішими та впевненішими у собі! 💖 Я шукаю моделей для вдосконалення своєї техніки , і ви можете стати частиною цього захопливого процесу! Я гарантую професійний підхід, увагу до деталей та індивідуальний підбір послуг для кожної клієнтки. Якщо ви мрієте про виразні вії та ідеально оформлені брови, не втрачайте шанс записатися на процедуру! Ви отримаєте чудовий результат за доступною ціною, а я – можливість вдосконалити свої навички. Долучайтеся до моєї команди моделей! ✨ Пишіть в особисті повідомлення або на робочу сторінку в інстаграм.Локація East Vancouver .Чекаю на вас!
-
Мне интересно, написала вам в личку.
-
Добрий вечір. Мене цікавить таке питання. Якщо мені потрібно моє свідоцтво про народження. Це потрібно консульство звертатися?
-
Приходьте на благодійний Різдвяний концерт на підтримку ЗСУ!
-
www.facebook.com/share/p/S9P2Y1nLQLahdTSK/?mibextid=WC7FNe
-
Добрий вечір. Мене цікавить таке питання. Якщо мені потрібно моє свідоцтво про народження. Це потрібно консульство звертатися?