Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українці у Ванкувері

Українці у Ванкувері

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
13.6k Posts 1.8k Posters 24.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t283031479T Offline
    t283031479T Offline
    Anastasiia Dotsenko
    wrote on last edited by
    Чи треба здавати медогляд знову, якщо пройшло вже більше року, перед подачею на новий вп, якщо я хочу отримати його без обмежень?
    1 Reply Last reply
    0
  • t283031479T Offline
    t283031479T Offline
    Anastasiia Dotsenko
    wrote on last edited by
    Мені потрібен без обмежень в медицині і childhood education. В мене зараз такий. Я зняла обмеження після проходження медогляду. От і питаю, чи треба знову проходити 🤔
    1 Reply Last reply
    0
  • t949520268T Offline
    t949520268T Offline
    Yuliya
    wrote on last edited by
    Медогляд не потрібен, обмеження будуть.
    1 Reply Last reply
    0
  • t949520268T Offline
    t949520268T Offline
    Yuliya
    wrote on last edited by
    Ось такі обмеження в нових пермітах, про медицину і садочки ні слова.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6991950690T Offline
    t6991950690T Offline
    Marta Digital Marketing📊
    wrote on last edited by
    Добрий день! ✔️Мене звати Михайло. Я – маркетолог із досвідом роботи 1,5 роки. Є команда фахівців з якими працюємо над просуванням та розвитком бізнесу. Надаю послуги: -таргетованої реклами -контекстної реклами Google -You Tube просування -Створення різних видів сайтів -SEO -створення стратегій розвитку та консультації з Digital Marketing. Є досвід роботи з різними бюджетами та нішами. Для більш детальної інформації в особисті повідомлення через робочу сторінку
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ola Olysuk
    wrote on last edited by
    Поки ще не знаю, після 3 місяців ходіння, писання вибилася з сил...трохи переведу дух і знов намагатимусь вирішити медичні питання.....
    1 Reply Last reply
    0
  • t455268781T Offline
    t455268781T Offline
    Halyna
    wrote on last edited by
    Всім привіт 😊 Запрошуємо йога поїздку- ретрит 🥰 Ретрит для відновлення біля озера Калтус (6-8 грудня 2024) 🧘‍♀️Хто проводить: Міла, викладачка йоги (RYT500) та йогатерапевтка (C-IAYT) www.instagram.com/mi.la.s/ 💁‍♀️Організовує захід: Галина www.instagram.com/halia_petko/ Основні моменти: • Йога та медитація 🧘‍♀️🌅 • Живописні походи 🥾🌲 • Релакс 🛁🍵: Розслабтеся в джакузі, насолодіться чаєм і закусками. Що включено: Приватний транспорт, дві ночі проживання біля озера, сніданки, обід, всі заняття з йоги, доступ до джакузі, мальовничі прогулянки на природі. Не включено: Вечеря в суботу та особисті витрати. Тарифи на Ретрит біля озера Калтус 🌊🧘‍♀️ Обирайте комфортний варіант для свого відпочинку: 1️⃣ $349 (з 1 особи)– Спільна кімната (4 особи) 2️⃣ $379 (з 1 особи)– Спільний номер (2 особи, Queen-size ліжко) Усі тарифи включають проживання, харчування, йога-сесії, прогулянки та доступ до джакузі. Кількість місць обмежена — 3 місця 😊 Звертайтсь, якщо у вас є запитання 🤗
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Pavel
    wrote on last edited by
    beautiful furnished room just after renovation, walking distance to sky train station, grocery stores
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    R R.
    wrote on last edited by
    Куплю юдст, особиста зустріч у Ванкувері або прилеглих містах😌
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    t.me/Estep_by_step
    wrote on last edited by
    🇺🇸🇨🇦🇬🇧 Видео курс по Английскому языку.  Весь курс состоит из  51 урока!  Первые 5 уроков - бесплатные! ! Лёгкое и простое объяснение!      t.me/Estep_by_step
    1 Reply Last reply
    0
  • t6991950690T Offline
    t6991950690T Offline
    Marta Digital Marketing📊
    wrote on last edited by
    Добрий день! ✔️Мене звати Михайло. Я – маркетолог із досвідом роботи 1,5 роки. Є команда фахівців з якими працюємо над просуванням та розвитком бізнесу. Надаю послуги: -таргетованої реклами -контекстної реклами Google -You Tube просування -Створення різних видів сайтів -SEO -створення стратегій розвитку та консультації з Digital Marketing. Є досвід роботи з різними бюджетами та нішами. Для більш детальної інформації в особисті повідомлення через робочу сторінку
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Володимир
    wrote on last edited by
    потрібна терміново прибиральниця для прибирання апартаментів 3-4 рази на тиждень
    1 Reply Last reply
    0
  • t959877128T Offline
    t959877128T Offline
    Лена Дерен
    wrote on last edited by
    Доброго дня мене цікавить,маю досвід прибирання в Європі і трохи тут в Канаді , напишіть будь ласка більше деталей мені в особисті повідомлення .
    1 Reply Last reply
    0
  • t959877128T Offline
    t959877128T Offline
    Лена Дерен
    wrote on last edited by
    🌟 Привіт, шановні красуні! 🌟 www.instagram.com/0lena_vancouver/profilecard/?igsh=MWJsMjYzNGlpMGZpdQ== Я – новий б'юті майстер, який спеціалізується на ламінуванні та фарбуванні вій і брів. Моя мета – допомогти вам виглядати ще красивішими та впевненішими у собі! 💖 Я шукаю моделей для вдосконалення своєї техніки , і ви можете стати частиною цього захопливого процесу! Я гарантую професійний підхід, увагу до деталей та індивідуальний підбір послуг для кожної клієнтки. Якщо ви мрієте про виразні вії та ідеально оформлені брови, не втрачайте шанс записатися на процедуру! Ви отримаєте чудовий результат за доступною ціною, а я – можливість вдосконалити свої навички. Долучайтеся до моєї команди моделей! ✨ Пишіть в особисті повідомлення або на робочу сторінку в інстаграм.Локація East Vancouver .Чекаю на вас!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Liza K
    wrote on last edited by
    Всім привіт! Потрібна консультація з бухгалтером з приводу TD1 форми. Якщо тут є бухгалтера, відгукніться, будь ласка.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6852295137T Offline
    t6852295137T Offline
    Марина Арефния
    wrote on last edited by
    Мне интересно, написала вам в личку.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nadiia Nychyporenko
    wrote on last edited by
    Добрий вечір. Мене цікавить таке питання. Якщо мені потрібно моє свідоцтво про народження. Це потрібно консульство звертатися?
    1 Reply Last reply
    0
  • t2117289697T Offline
    t2117289697T Offline
    Svitlana Kominko
    wrote on last edited by
    Приходьте на благодійний Різдвяний концерт на підтримку ЗСУ!
    1 Reply Last reply
    0
  • t2117289697T Offline
    t2117289697T Offline
    Svitlana Kominko
    wrote on last edited by
    www.facebook.com/share/p/S9P2Y1nLQLahdTSK/?mibextid=WC7FNe
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nadiia Nychyporenko
    wrote on last edited by
    Добрий вечір. Мене цікавить таке питання. Якщо мені потрібно моє свідоцтво про народження. Це потрібно консульство звертатися?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags