Українці у Ванкувері
-
Шкода вашого улюбленця і що йому не дуже допомогли 😔 Я наразі стою в черзі щоб мене взяв до себе на ведення сімейний лікарь, черга мені сказали аж не весну-літо 😂 а перед новим роком взагалі їздила в емердженсі, також довго сиділи, але потім мені лікар сказав якщо я не вмираю і в мене нема показників до операціі то в мене все супер і типу те що в мене шию скрутило і я нормально не могла рухаться від болю типу для них норм, 6 пігулок знеболюючого дали, один шот морфію чи морфіна і відправили додому. Як я зрзуміла тут на всі випадки знеболююче в них
-
ЗБІР ЗАВЕРШЕНО! Раді оголосити, що ми офіційно завершили перший всеканадський збір «ГвинтоКрила для Фронту». Чи переживали ми? Дууууже! Разом із вами ми зібрали $66,530! Щиро вдячні кожному, хто долучився ❤️ Весь період збору нас переповнювали неймовірні емоції від вашої підтримки, небайдужості, репостів, особистих ініціатив та ідей для допомоги цій масштабній місії. Неймовірно тепло та щемко від того, що цей процес та результат свідчать про об’єднаність української громади, не тільки в Канаді, а й по всьому світу! Чи досягли ми поставленої мети $85,000? Що ми можемо сказати… Цей збір — історія про єднання 🙏 Maple Hope Foundation надзвичайно раді повідомити, що завдяки пожертвам від донорів нашого партнера – Ukrainian World Congress - Свiтовий Конґрес Українців (СКУ) в межах ініціативи Unite with Ukraine – було додатково отримано внесок в розмірі $35,000🔥 Це означає, що ми не лише завершили збір, а з великим успіхом його закрили! Відчуваємо глибоку вдячність і гордість за нашу сильну та згуртовану діаспору 🇺🇦 Незабаром буде опубліковано детальний звіт про збір, тож слідкуйте за нашими сторінками, щоб не пропустити новини. Та, звісно, щоб спостерігати за переміщеннями самого гвинтокрила до України 😉 Вже з сьогоднішнього дня Maple Hope Foundation з нашими партнерами – Світовим Конгресом Українців (СКУ) та Ініціатива Е+ – починає активну підготовку до транспортування 💪 www.facebook.com/share/p/1BiWMKGDrQ/?mibextid=wwXIfr
-
Дякуємо Михайле тобі за підтримку! Ти, як ніхто знаєш, в який день почався проєкт і скільки роботи позаду, але ще й велика робота попереду, щоб ми отримали світлини з України, як Сікорський 76А повернеться додому!
-
Після чудового позитивного досягнення збору для ЗСУ за ініціативи Maple Hope Foundation, хочу вас попросити долучитися до ще однієї чудової ініціативи яку просто необхідно підтримати, оскільки це для наших захисників 💙💛🫶🏻. Допоможіть поширити, щоб якомога більше людей дізналися про цей захід а при можливості приходьте і приводьте друзів 🤗 Квитки можна придбати тут 👇🏻👇🏻👇🏻 www.eventbrite.ca/e/invictus-team-ukraine-charity-gala-night-tickets-1091904368359?aff=oddtdtcreator&fbclid=PAZXh0bgNhZW0BMQABpkxB4deJZX3ZHQix__XfLAkNnkvw4wqYpWHMxQn1IZr7iOoBk7S7kc32Qw_aem_LHn8RhiP4wlYC2O440gPxA Запитання і відповіді на цьому каналі 👇🏻👇🏻👇🏻 www.instagram.com/reel/DELv6ZgSeYO/?igsh=MW9sb3ZjZ3JpYzBnMw== www.facebook.com/share/r/18CzsqCGgy/?mibextid=wwXIfr www.facebook.com/share/v/19kBbXLSzH/?mibextid=wwXIfr
-
До речі, поширюйте не тільки серед українців, але й для канадських доузів, розповідайте про наших ТИТАНІВ, які боронили Азовсталь, та інші гарячі напрямки! Це спартанці нашого часу, треба не забувати і нагадувати як і собі так і нашим іноземним друзям! Ми чи не єдина армія яка не тільки не підкорилась, але знищила, тобто 200ла в районі 480 000 московських загарьників плюс поранених. Витримаємо, будемо як Спарта, програємо і нас відправлять на звалище історії. Допомагайте нам, бо хто як не ми 🤗🤗🤗🫶🏻
-
Актуальні знижки на домашній інтернет та мобільний зв'язок від TELUS / KOODO: 🛜Домашній інтернет - Швидкість: 250 Мбіт/с та 1 Гбіт/с - Безлімітний - Без оплати за підключення - $55 / $65 на місяць - До двох перших місяців безкоштовно 📲Мобільний зв'язок 📍TELUS - 120GB 5G+ - Безлімітні дзвінки/СМС - Без оплати за підключення - Номер телефону переноситься❕ - Ціна на місяць: $45 📍KOODO - 60GB 5G - Безлімітні дзвінки/СМС - Без оплати за підключення - Номер телефону переноситься❕ - Ціна на місяць: $34 Та інші варіанти 📩 Більш детальніше звертайтесь в особисті повідомлення
-
В emergency варто їхати дійсно тільки тоді, якщо ви в критичному стані (тиск 200, температура 39+, різкий біль в животі и т.і.) Тільки тоді вони можуть прийняти швидко. В інших випадках швидше буде в urgent care. Ми одного разу звернулися, коли дружина отримала опіки окропом на всю ногу. Чекали приблизно годину в черзі, але ще в черзі нам дали стерильну накладку та лід, щоб зняти біль. А потім наклали спеціальні дезінфікуючі штуки, які по 150 доларів кожна коштують, ще й із собою дали, плюс, звичайно ж, від болю, та мазь, і назначили зустріч через 5 днів, без черги. З донькою ходили з боллю в животі, теж чекали години 2, потім взяли всі аналізи - кров, сечу, зробили УЗД, дали знеболююче, прописали дієту, через 2 дні за результатами аналізів зателефонували та вислали рецепт на антибіотики по email. Через 10 днів назначили повторити аналіз, теж за записом на час без черги. Все по MSP. Тільки пробіотики самі купляли.
-
Мені теж на емердженсі вкололи морфій, в мене грижа в поясниці і в ногу віддає, що спати не можу (
-
Це щось на кшталт нашої поліклініки. Просто загугліть urgent care near me, та йдіть до найближчої, якщо зранку, а якщо ближче до обіду - краще зателефонувати та спитати, чи вони сьогодні ще приймають, бо якщо зранку було багато людей - вони можуть вже не прийняти у другій половині дня.