Українці у Ванкувері
-
Так само ви можете звернутись до будь якої Settlement організації (SUCCESS, PICS, MOSAIC, IMPACT NORTH SHORE) де є українські працівники - вони якнайменше зможуть спрямувати вас до відповідних структур, або навіть організувати безкоштовну юридичну консультацію. Користуйтеся цим поки ще до 31 березня вони надають послуги для CUAET.
-
Я нічого не доказую , я пишу що люди які зверталися як безрезультатно було їх звернення.( Ті що мені розказували)..а ви і далі все піддавайте сумніву. Як ви так розумієтеся в законах допоможіть постраждалим , я не адвокат,а пишу що мені розказували постраждалі я з ними заяв не писала і не бачила, що вони пишуть ,розказую їх результат подачі заяв....
-
Тоді ви поясніть людина яка 2 роки обманює людей, кидає на гроші, люди пишуть заяви і напевно ще щось ( я за всіх не в курсі хто куди подавав заяви) і людина на волі і далі обманює як це пояснити?варіантів є кілька
-
Дуже дякую 🙏
-
Всі звернення мають бути письмовими на англійській ( хоча б подивіться на сайті контакти Settlement організацій та напішить запит в декілька на Email), що до апойменту для консультації з цього приводу. Так само дізнайтесь коли у Provincial Court of BC проводять семінари для груп відвідувачів. Письмово зробіть колективне звернення - багато хто боїться, бо думають що зробили щось нелегальне працюючи за кеш, але це цілком нормальна практика тут ( податки з якої маєте сплачувати лише наступного року).
-
Ця криса хотіла прийти на зустріч і все рознюхувати,хто не вірить і далі не вірте,а москальські криси і далі намахуватимуть,який вже переходів приходити і видалив своє повідомлення....
-
Це 100% він, або його людина
-
Ми до цього 100% спілкувалися я його запам’ятала! І потім він пише і ніякої переписки вже нема і почав вдавати, що він теж постраждалий
-
По-перше він писав доньці з цього акаунту, потім вчора мені, пропонував вирішити все між собою бо в цій групі нам не допоможуть, сьогодні він знов мені написав і намагався дізнатися де зустрінемось і попередньої переписки вже не було, він її видалив!!!! Я запитала його про переписку
-
Разом ми сила💪👍🫶🇺🇦
-
я навіть знаю де він живе, точно не в Ванкувері, верніть людину в чатик
-
ну цей не москаль, я його знаю)