Українці у Ванкувері
-
Дякую
-
Привіт, не моє, з фб: JOB OFFER Dear Ukrainians, we are looking for an Au Pair (live-in preferable) to look after our newborn baby and help with minor household tasks/errands. Salary is competitive and accommodation/food will be provided. We have a puppy - some basic help around minor dog tasks would be appreciated. Requirements - Basic English is must - higher qualifications and drivers licence is preferable. We live in Coquitlam close to public transport. We live in a detached house with access to a big garden. The neighborhood is safe and quiet. Length of employment is negotiable. Longer term is preferred. Your hosts - I am a family doctor and my husband is a marketing director. We own a German Shepard puppy. Our baby is 1 months old. Start date: as soon as possible Please contact if you are interested. We are happy to provide pictures of our family and the room upon request.
-
Ви повинні бути фізично в Україні, щоб отримати дану довідку, а також її не можна отримати, якщо на вас не було зареєстровано транспортний засіб
-
Українці, привіт! Хто стикався з наступною ситуацією. Посвідчення водія в Україні, в мене є фото, є в дії, але тут вони хочуть або фізично водійське або довідку про досвід керування транспортними засобами. Гуглю як можна дістати цю довідку, і це мені здається нереально. Хто що може підказати щодо цього ?
-
Ви повинні бути фізично в Україні для отримання довідки, те що на вас зареєстрований транспортний засіб слугує підтвердженням того, що у вас є досвід керування транспортним засобом.
-
Так, але щоб дана довідка також проходила тут, то потрібно її перекласти.
-
Як є родичі чи добрі знайомі, попросіть їх зробити довідку. Там пишуть, що особі такій то видане водійське посаічення - номер серія, аварій та вилучень посаічення особа не мала, несплачені штрафи відсутні. Не Ви перший хто звертається за такою довідкрю. Впевнений в ДАІ ( чи як воно там зараз називається) все прекрасно знають. Думаю , всі люди дорослі, не треба вголос уточнювати, всі деталі про те, як це зазвичай робиться. Тільки категорично не раджу малювати відвертий фуфель!!!! Це може стати дуже серьйозним правопорушенням