Українці у Ванкувері
-
Але вони запитують для кредітчеку як я вшарив, дзвонили на гарячу лінію працівники до своїх, то сказали треба
-
А навіщо підходити кудись фізично?) Сімкарта продається на амазоні і далі все онлайн можна оформити якщо передоплата. Як по контракту не знаю. www.amazon.ca/Koodo-Prepaid-Call-Sandard-Micro/dp/B07BDPNFYY/ref=mp_s_a_1_3?crid=3G5Z46QAAJF4F&keywords=koodo+prepaid+sim+card+canada&qid=1679522778&sprefix=koodo%2Caps%2C234&sr=8-3
-
Ну ото дурак не знав, а вже довелось давати..
-
І вам навіть повезло, у нас було взагалі без годування, але ми і за це дякуємо,тому і ви дякуйте і за це)
-
Нас навіть висилятись ніхто не напрягав, якщо б не знайшли житло то я думаю можна було і далі там жити, але ми порядно до цього віднеслись і навіть раніше з‘їхали)
-
Ну так це нормально, ми безкоштовно звалились на їх голову, я навіть на це не звертав увагу)
-
Боже що ви так за податки переживаєте, ви в Україні питали куди йдуть податки? ( всі ми знаєм куди) тут хоть все прозоро
-
Мені ніхто не кривився і тепло віднеслися, а тіп на рецепції навіть дав 2 пляшки води. Персонал норм тут.
-
Ну так тут не в цьому питання, я це знаю, вони кривяться бо українцям так допомагають