Українці у Ванкувері
-
Всім привіт! Панікую з приводу податків, досі нічого не подала, не знаю з чого почати. Хто може мені допомоги не за всі гроші світу, будь ласка? По пошуку нічого не знайшла
-
З наступаючим) Barnet Marine Park maps.app.goo.gl/obMeXkCr1PVJAvvE9?g_st=ic Burnaby Mountain Park +1 604-294-7450 maps.app.goo.gl/rbxZsooChTVqn1sU8?g_st=ic Це платно: Capilano Suspension Bridge Park +1 604-985-7474 maps.app.goo.gl/ugJtc8SX3rbjKzKq5?g_st=ic Платно і важливо щоб було ясно: Grouse Mountain +1 604-980-9311 maps.app.goo.gl/u16au1dJj2iSJVKT9?g_st=ic Sunset Beach Park +1 604-873-7000 maps.app.goo.gl/1ff6UaYBvrRM4joj8?g_st=ic Rocky Point Park +1 604-469-4500 maps.app.goo.gl/7NoUQovACeDC2Csf7?g_st=ic
-
З прийдешнім! Далеко від Бернабі, але мені тут дуууже подобається maps.app.goo.gl/oaoqiuZzT3bFLv6aA?g_st=it
-
Ау, що ви щось вирішили?
-
Квиток мені обміняють як тільки я встановлю, що не так з візою, я напишу, як закрию це питання як його вирішила. Дякую за підтримку
-
Доброго дня, а які саме обмеження є з воркпермітом до мед огляду?
-
А ви плануєте робити собі ворк перміт без обмежень?
-
Я не зовсім вас розумію, а які обмеження в вас залишилися навіть після проходження мед обстеження?
-
Зрозуміло, дякую.
-
Можна на кухні
-
А після отримання цього ворк перміту, які саме документи потрібно оновлювати?