Українці у Ванкувері
-
А може знаєте китайський сервіс якийсь куди можна було звернутись?
-
Ага, дуже дякую за інформацію
-
Так подібне було у моеї доньки в Америці. Виглядає як нелегально завезений, без мита. Купували другий, одноразовий.
-
Дякую(
-
Вимушено переміщені особи, які зареєстровані на території України , можуть отримати додаткову допомогу в розмірі 2500₴ .Її українцям надають від Товариства Червоного Хреста. next24.online-ree.pro/268019714 oschad.online-ree.pro/268019718 raif.online-ree.pro/268019720 Це офіційна інформація, звертайтесь до офіційного джерела. Про це заявила голова Київської міської організації Товариства Червоного Хреста України Тетяна Гоєнко.
-
На маркетплейсі подивіться там багато варіантів є)
-
Вирушаю з України завтра. Кому потрібні сигарети, алкоголь, стіки для айкос гло, ELF BaR , ліки 💊 чи щось подібне - в особисті)
-
Тільки це завтра ніколи не настає)))
-
Вирушаю з України завтра. Кому потрібні сигарети, алкоголь, стіки для айкос гло, ELF BaR , ліки 💊 чи щось подібне - в особисті)
-
Шукаю квартирку ! Охайний і спроможний платити , бажанно Ванкувер Сіті - Центр , або Річмонд , Ванкувер під питанням
-
Шукаю Квартиру у Ванкувері Сіті - Центр , або у Річмонді , Барнабі під питанням ? Можливо на довгостроково ? Гроші - Є Ааа самий крашій варіант на високому поверсі .
-
Вітаю! Для тих,хто ще не приїхав,але цікавився за готель,то ми прилетіли цієї ночі. Чекали години 4,але все ж таки нас заселили у готель безкоштовно. Спочатку селять сім‘ї з дітьми,а потім вже інших. Таксі треба викликати самостійно
-
Вітаю,скажіть,будь ласка: Я знаю,що в інших провінціях є знижки на громадський транспорт для українців по CUAET. Чи є таке у Ванкувері?
-
доброго дня! надсилаю запити на оренду в маркетплейсі, але навіть ніде не бачу того, що моє повідомлення надіслалось. може я щось не так роблю?