Українки Ванкувера🤍🇺🇦
-
Так от, було б чудовою нагодою
-
Я теж проти хейту і написала, що поважаю її за те, що вибачилась
-
Коротше все почалося після того як я і ще одна дівчина відповіла російською на питання російською про здоров'я. Нас почали чмирити. Карина припиняла хейт. Це було все до вечірки. І мені це відео коли побачила не здалося дивним бо вона десь не тут сказала що мабуть тут одні душніли. А потім виклали то відео і почалося що вона усіх так називає але ж то була теж реакція на хейт. Мені от цікаво, засняли ж то до вечірки, чого не виклаои одразу? Це так, про лицемірство...
По відношенню чого вона з групи фб українок звала, того що мабуть хоче вечірку саме з українками які підтримують Україну. Я ж тут вам очі не відкрию що є і ті що якби за рос? Тут (у ванкувері - Канаді) доречі є такі персонажі) вони проти україни а бенефіти шкребуть і якщо що вишиванку вдягнуть))) то може з такими і не хочеться говорити.
-
Тут важко слідкувати хто на кого лайном кидає тому реакції реактивні
-
Я згодна з Валентиною , що можна вже закрити цю тему , тому що все вже з‘ясували . Я познайомилась з багатьма дівчинами з східною України , і вони великі молодці - так гарно спілкуються українською . Ми з чоловіком з Харкова ,переходимо на українську мову ,але іноді ще спілкуємось і російскою , але проте намагаємось кожен місяц допомогати ЗСУ і тваринам в Україні . Та якщо мені подобається пісня російскою ,то вона мені подобається ! Якщо звісно автор не підтримую Росію . До речі , Пугачева одна з перших виїхала з країни і кинула всі свої особняки .
-
Тому як варіант ,кому незручно ІНКОЛИ чути і російську мову ,можуть просто піти з групи .
-
Ми ж однозначно всі за Україну !
-
Тому давайте краще з тими ,хто залишається в групі , сплануємо вечірку до Нового Року 🎄🥂🎅🎊
-
А те що багато говорять в Україні іншою мовою то русифікація і горе (хоча є ж і не тільки етнічні українці).. А воїни "добра" замість допомоги кидають лайном. Ніяк зрозуміти не можуть, що змінювати треба освіту, заклади, сервіс щоб працювали на українській, то не доходить, вони на людей кидаються а потім питання чого їх не люблять, а хто не любить значить москаль, а може це нормальна реакція на примус?
Так, ображати за те що ти україномовний це жах, але тут справа в іншому була. В позиції.
-
До одномовних в мене теж питання. Ви вчили англійску в школі? Якщо так чого в групі на англійській не спілкуєтесь? Тут вас теж якось та зрозуміють. Тоді може буде зрозуміліше чому людям котрі виросли в російсько мовних сім'ях(містах) важкувато. Ну то моя думка. Але я проти грубої українізації. І ця маячня що рос напала тому що мова..це ж просто тупо. Це ж якраз і є рос пропаганда яка бреше. А те що їм треба ресурси та холопи ніхто не каже, їх холопи поспивались і деградували. Потрібна нова кров. Меншовартість це якраз проблема українців які чогось в себе не вірять, а тільки бачать себе як жертв. Треба світу показувати наші досягнення, та англомовним роз'яснювати що багато чого вони приписують росії то насправді Українське. А люди розводять сварки не там де потрібно. Вони б краще кидались на отих "восем лет бомбили".
-
Чого не прийняти що ми були колонією і все. Далі йти. А як взагалі можно говорити на мові колонізаторів англійців і просити озброєння у німців... А користуватись усім китайським? Українізація тотальна займе час. А хочуть щоб це відбулось за мить.
-
Для мене правила групи в Канаді нормальні якщо вказана мова, бо в Канаді є люди другого третього покоління котрі не знають російську а трохи українську і англійську.
-
А до речі, а чого французьку викинули?))) Тут взагалі-то вона державна
-
Мы украинки ,но реальность в том, что мы не в Украине.
-
Давайте делать наши жизни здесь лучше, дружить и кто как может, помогать родным и Украине и хватит выяснять на чем нам тут взаимодействовать.
-
Це я та друга дівчина 🙈 написала і вийшла з группи , прошло 3 дні, чи скільки, а тут такий срач
-
Я теж там нас не дві було.
-
Аааа) ну тоді приємно познайомитись)