Українки Ванкувера🤍🇺🇦
-
Тому давайте краще з тими ,хто залишається в групі , сплануємо вечірку до Нового Року 🎄🥂🎅🎊
-
А те що багато говорять в Україні іншою мовою то русифікація і горе (хоча є ж і не тільки етнічні українці).. А воїни "добра" замість допомоги кидають лайном. Ніяк зрозуміти не можуть, що змінювати треба освіту, заклади, сервіс щоб працювали на українській, то не доходить, вони на людей кидаються а потім питання чого їх не люблять, а хто не любить значить москаль, а може це нормальна реакція на примус?
Так, ображати за те що ти україномовний це жах, але тут справа в іншому була. В позиції.
-
До одномовних в мене теж питання. Ви вчили англійску в школі? Якщо так чого в групі на англійській не спілкуєтесь? Тут вас теж якось та зрозуміють. Тоді може буде зрозуміліше чому людям котрі виросли в російсько мовних сім'ях(містах) важкувато. Ну то моя думка. Але я проти грубої українізації. І ця маячня що рос напала тому що мова..це ж просто тупо. Це ж якраз і є рос пропаганда яка бреше. А те що їм треба ресурси та холопи ніхто не каже, їх холопи поспивались і деградували. Потрібна нова кров. Меншовартість це якраз проблема українців які чогось в себе не вірять, а тільки бачать себе як жертв. Треба світу показувати наші досягнення, та англомовним роз'яснювати що багато чого вони приписують росії то насправді Українське. А люди розводять сварки не там де потрібно. Вони б краще кидались на отих "восем лет бомбили".
-
Чого не прийняти що ми були колонією і все. Далі йти. А як взагалі можно говорити на мові колонізаторів англійців і просити озброєння у німців... А користуватись усім китайським? Українізація тотальна займе час. А хочуть щоб це відбулось за мить.
-
Для мене правила групи в Канаді нормальні якщо вказана мова, бо в Канаді є люди другого третього покоління котрі не знають російську а трохи українську і англійську.
-
А до речі, а чого французьку викинули?))) Тут взагалі-то вона державна
-
Мы украинки ,но реальность в том, что мы не в Украине.
-
Давайте делать наши жизни здесь лучше, дружить и кто как может, помогать родным и Украине и хватит выяснять на чем нам тут взаимодействовать.
-
Це я та друга дівчина 🙈 написала і вийшла з группи , прошло 3 дні, чи скільки, а тут такий срач
-
Я теж там нас не дві було.
-
Аааа) ну тоді приємно познайомитись)
-
Зрозуміла, що схоже не все так просто було, але я вже втомилася доводити, що я не олень, чесно кажучи, тут мені вже приписують примушування когось розмовляти українською. Хоч я намагалась написати лиш, що Я маю право розмовляти українською і не зватися тьолкою і душнілою і то, що це було чути неприємно, ось і все. Я не лізу в чуже, але маю право на своє і повагу до себе, як для особистості і до своїх поглядів.
-
Звичайно можеш, і як було заявлено, кожен має право говорити на комфортній мові. Каріна за "ці" слова вибачалась багато разів. Наізду на україномовних не було, а він був на категорічно налаштованих дівчат (бо напередодні теж був конфлікт) які наразі вийшли.
-
І я хочу!
-
Давайте вже залишемо тему мови та почнемо планувати вечірку новорічну 🎄🎊🥂🎅🇺🇦, а хто боїться почути російську мову ,то краще хай не приходить ,бо після такого скандалу вже не хочеться ніяких вечірок 🤪
-
Я все організую,та більш того,я буду промоутити цю групу по тим каналам,де будуть дуже веселі дівчата,які не бажають мені смерті🥰👌🏼 Але почну с завтра бо вже піздно🤍 Всім дякую хто тут та це буде дуже весела вечірка,та повірте,хьо пішов ще пошкодують що не побачуть головну душнілу вечора-мене та мої анекдоти з танцями тополя👌🏼😅
-
BOTASHE - Соловейко youtu.be/NuscIJBNlxs
-
Миру усім. В сім'ї, в душі і на нашій рідній землі. Будь ласка, зупиніться і побудьте наодинці з собою. Задумайтесь... чекаючи миру на нашій Батьківщині, чи особисто Ви (з своїм баченням України, мови і т.д.) несете той мир?