Українки Ванкувера🤍🇺🇦
-
Усім привіт! Проводимо майстер-клас у цю суботу, 18.02! Час: 11:30-13:30 Місце: Port Moody near SkyTrain station. Вартість: 50$ У вартість входять всі матеріали на створення вашого шедевру, смаколики та напої. Майстер-клас проводитимо українською, в дружній, веселій обстановці. Бажаючі, пишіть у приватні!
-
Привіт дівчатка 🥰 Мене звати Марина 🤗 Запрошую вас до себе на манікюр 💅🏽🫶💕 instagram.com/dragofruit_nails?igshid=YmMyMTA2M2Y= 📍Знаходжусь район Burke Mountain, Coquitlam
-
Привіт, мене звуть Халіл з Ізраїлю, мені 25 років, я шукаю українську дівчину для заміжжя та серйозних стосунків для спілкування та детальніше: (king_919_t )inastagram
-
Это лучше в группе в фейсбук спрашивать
-
Будь ласка, надішліть її адресу
-
Я не знаю, де група, і я не розмовляю українською
-
Пишу контакт у приватні
-
Дівчата, привіт. Продаю свій квиток на Джамалу. Купувала early bird. Квиток $81. Концерт 8-го червня. Якщо цікаво - пишіть.
-
Привіт! Чи можете порекомендувати кондитерів, що виробляють бенто-торти с декором?
-
В группе в фейсбук посмотрите , там много вариантов
-
Замовляла вже 2 рази за 2 місяця, дуже смачно😍
-
instagram.com/cake_it_special?igshid=NzAzN2Q1NTE=
-
Вже подивилася. Нічого не знайшла.
-
Девочки , кто давно хотел сделать себе ботокс, кератин, нанопластику или холодное восстановление? 💖 Мне нужны модельки для создания интересного контента. 💖Занятость 1:30-3часа. В зависимости от процедуры. 💖Оплата только за материал ($70-$300) Я мастер по реконструкции волос с опытом 2 года 💕 Больше моих работ можете увидеть в моем инстаграм : instagram.com/lissekeratin?igshid=YmMyMTA2M2Y= Для записи пиши в direct или в telegram 💖🫶🏼
-
Всем привет, меня зовут Мари, я работаю промоутером в одном из самых популярных клубов в Ванкувере, по названию Аура, находится на Granville st✨ У нас намечается крутой ивэнт с популярным диджеем в эту субботу , если хотите присоединится, то от меня скидка на билет, вход без очереди, также для своих если нужен столик в vip zone, предоставлю table service с выгодными ценами. Пишите в Директ , отвечу на любые вопросы и добавлю в гест лист :)
-
Друзі, запрошую на пробний безкоштовний урок з математики Дітки від 5 до 17 років Онлайн школа, уроки проходять на платформi з вчителем Пишіть, будь ласка, в приват )
-
Дівчатка, приєднуйтесь в цю п’ятницю аби підтримати Україну!
-
Хто ближче до Вайт Року, у нас також буде запалення свічок біля пірсу, у 7-7.30 вечора. Вдягайтесь тепло, бо від води тягне холодом
-
Привіт усім, підкажіть у яких супермаркетах ,можна хоч якісь крупи знайти і як вони виглядають, крім рису.
-
І чаї в заварках, розпилювач і звичайний какао порошок
16 Jan 2023, 06:08
1319/2657
about 20 hours ago