Українки Ванкувера🤍🇺🇦
-
t.me/Reversalmasterofficial t.me/Reversalmasterofficial
-
"Мої красуні ! 😘😘😘 Місць на ГРУДЕНЬ майже немає , але ось гарна ПРОПОЗИЦІЯ на СІЧЕНЬ! СКЛАДНЕ фарбування всього за 280 $ замість звичайних 360 $! 🔥🔥🔥 ***Середня довжина та густота. А ще є шанс стати МОДЕЛЮ для кольорового фарбування зі знижкою 50%! 🔥🔥🔥🔥 Запис та всі відповіді на запитання можна знайти на моїй локальній сторінці Instagram: instagram.com/mila.hair.canada А також друга сторінка з більш ніж 3000 роботами: instagram.com/beauty_mila.hair.ca Не пропустіть свій шанс! 💇♀️✨"
-
Привіт любі Українці👋🏻 Пишу для тих, хто ще в пошуку Різдвяних та Новорічних подарунків🎄пропоную до Вашої уваги кілька виробів в Українській тематиці🇺🇦, вишитих власноруч, що стануть чудовим доповненням до подарунків для рідних та друзів 🤗 🫶🏻Крім того, Ви також зробите донат в підтримку нашої армії💛💙 30% від кожного виробу будуть розподілені порівну між підрозділами мого тата, рідного та двоюрідного братів💪🏻 Вартість💸 Брелок - $15 - маю 6 шт Обкладинка на паспорт «Ukraine # no war» - $26 - маю 4 шт Обкладинка на паспорт «Нашу мрію не знищити» - $33 - маю останню Виріб «Герб» - $53 - маю 2 шт Забрати можна: 📅Будь-який день по 30 грудня включно в Burnaby (Edmonds, Metrotown). 📅 27 та 28 грудня можливо забрати в Richmond (Bridgeport / YVR) 📅 30-го грудня можна буде забрати Vancouver (1926 W Broadway) Можу оформити в тематичний подарунковий папір за потреби🆓 Вітаю всіх з наступаючими святами і бажаю всім міцного здоровʼя та гарного настрою! Безпечних свят вашим рідним в Україні💛💙
-
Вітаю🥰 Зарошую вас на АНТИЦЕЛЮЛІТНИЙ ВАКУУМНО-РОЛИКОВИЙ МАСАЖ. Зараз діє новорічна🎁 акція. При записі до 15.01 Пробний сеанс 45 хв - 45$ Абонемент 10 сеансів по 45 хв - ✅️550$ замість 750$❌️ Пробний сеанс 60 хв - 55$ Абонемент на 10 сеансів по 60 хв - 700$✅️ замість 900$❌️ Оплату за Абонемент можно розділити на 3 частини Даунтаун Мій інстаграм www.instagram.com/reel/CxAp1g8ogmn/?igsh=MzRlODBiNWFlZA==
-
📑 Переклади та легалізація документів🇺🇦🇨🇦 ✅Допоможемо вам з перекладами з будь-якої мови для: 🇨🇦 Імміграції 🇨🇦 Освіти 🇨🇦 Водіння 🇨🇦 Роботи та будь-яких інших потреб. 📱Звернутися: Telegram - t.me/men_canada Від українців – українцям. Welcome to Canada 💛 💙
-
t.me/helprostok —Група збору!(фото документів) Вітаю всіх з наступаючим,бажаю здоров'я і мирного Неба,це все про що я мрію,це 5 поспіль новий рік коли наша сім'я не святкує, рак-рак-війна-війнарак,не пройдіть повз наше горе Благаю врятуйте Сина , так мрію йому показати справній новий рік....🆘🆘🆘 Час проти нас.🙏😢😢😢 Вітаю! Мене звати Аліна Рудніцька, ми із міста Хмельницького. Моєму сину Ростиславу в 2021 році поставили діагноз “Нейробластома” Рак 4 стадії з ураженням кісткового мозку, йому на той момент було 3 роки. Він почав лікування в Барселоні, клініка СанЖан де Део, лікування коштувало 285 тисяч євро. Багато курсів хіміотерапії, імунотерапія, операція з видалення пухлини. Ростику допомогло лікування і вже за рік він повернувся додому зі стійкою ремісією. Наразі йому 5 років, поїхавши на чергове обстеження 20 лютого 2023, виявилося, що хвороба повернулася “Рецедив”. Повернувся до кістки стегна. Сльози, біль, страх, розпач… Неможливо передати словами ці відчуття. Майже 2 роки минуло з того моменту, як ця хвороба залишила наше життя. Ростик почав ходити до дитячого садка, восени мав йти до школи. Все було добре і ніщо не віщувало лиха, але рак знову вирішив забрати у нього дитинство 😭 Він знову розпочав боротьбу за життя, знову має пройти цей важкий шлях до одужання! Курс буде довготривалим та дорогим. Лікування імунотерапією в Україні немає, а воно дуже ефективне при нейробластомі. Але дуже дороговартісне, новий рахунок складає 436000 €. Ростик уже почав проходити перший курс імунохімії, зволікати не можна, йому потрібна ваша підтримка та допомога. Ситуація в Україні критична, зібрати таку суму самостійно нереально, тому Ростик просить допомоги у вас. Не ігноруйте, будь ласка, нам немає до кого звернутись, допоможіть йому одужати Всі документи в наявності прошу пишіть в особисті Реквізити 5355161164670457 PayPal [email protected]
-
Вітаю всіх з наступаючим,бажаю здоров'я і мирного Неба,це все про що я мрію,це 5 поспіль новий рік коли наша сім'я не святкує, рак-рак-війна-війнарак,не пройдіть повз наше горе Благаю врятуйте Сина , так мрію йому показати справній новий рік....🆘🆘🆘 Час проти нас.🙏😢😢😢 t.me/helprostok —Група збору( сьогодні змоги зібрати 5,тисяч 875€,Особллива дяка Величній Валетині,+5тис € Вітаю! Мене звати Аліна Рудніцька, ми із міста Хмельницького. Моєму сину Ростиславу в 2021 році поставили діагноз “Нейробластома” Рак 4 стадії з ураженням кісткового мозку, йому на той момент було 3 роки. Він почав лікування в Барселоні, клініка СанЖан де Део, лікування коштувало 285 тисяч євро. Багато курсів хіміотерапії, імунотерапія, операція з видалення пухлини. Ростику допомогло лікування і вже за рік він повернувся додому зі стійкою ремісією. Наразі йому 5 років, поїхавши на чергове обстеження 20 лютого 2023, виявилося, що хвороба повернулася “Рецедив”. Повернувся до кістки стегна. Сльози, біль, страх, розпач… Неможливо передати словами ці відчуття. Майже 2 роки минуло з того моменту, як ця хвороба залишила наше життя. Ростик почав ходити до дитячого садка, восени мав йти до школи. Все було добре і ніщо не віщувало лиха, але рак знову вирішив забрати у нього дитинство 😭 Він знову розпочав боротьбу за життя, знову має пройти цей важкий шлях до одужання! Курс буде довготривалим та дорогим. Лікування імунотерапією в Україні немає, а воно дуже ефективне при нейробластомі. Але дуже дороговартісне, новий рахунок складає 436000 €. Ростик уже почав проходити перший курс імунохімії, зволікати не можна, йому потрібна ваша підтримка та допомога. Ситуація в Україні критична, зібрати таку суму самостійно нереально, тому Ростик просить допомоги у вас. Не ігноруйте, будь ласка, нам немає до кого звернутись, допоможіть йому одужати Всі документи в наявності прошу пишіть в особисті Реквізити 5355161164670457 PayPal [email protected] Якщо не коштами ви можете допомогти поширити,зв'язками чи ліками, зараз Будь-яка допомога однаково важлива
-
t.me/helprostok —Група збору!(фото документів) За сьогодні зібрано 200грн😭 Вітаю всіх зі святом,бажаю здоров'я і мирного Неба,це все про що я мрію,це 5 поспіль новий рік коли наша сім'я не святкує, рак-рак-війна-війнарак,не пройдіть повз наше горе Благаю врятуйте Сина , так мрію йому показати справній новий рік....🆘🆘🆘 Час проти нас.🙏😢😢😢 Вітаю! Мене звати Аліна Рудніцька, ми із міста Хмельницького. Моєму сину Ростиславу в 2021 році поставили діагноз “Нейробластома” Рак 4 стадії з ураженням кісткового мозку, йому на той момент було 3 роки. Він почав лікування в Барселоні, клініка СанЖан де Део, лікування коштувало 285 тисяч євро. Багато курсів хіміотерапії, імунотерапія, операція з видалення пухлини. Ростику допомогло лікування і вже за рік він повернувся додому зі стійкою ремісією. Наразі йому 5 років, поїхавши на чергове обстеження 20 лютого 2023, виявилося, що хвороба повернулася “Рецедив”. Повернувся до кістки стегна. Сльози, біль, страх, розпач… Неможливо передати словами ці відчуття. Майже 2 роки минуло з того моменту, як ця хвороба залишила наше життя. Ростик почав ходити до дитячого садка, восени мав йти до школи. Все було добре і ніщо не віщувало лиха, але рак знову вирішив забрати у нього дитинство 😭 Він знову розпочав боротьбу за життя, знову має пройти цей важкий шлях до одужання! Курс буде довготривалим та дорогим. Лікування імунотерапією в Україні немає, а воно дуже ефективне при нейробластомі. Але дуже дороговартісне, новий рахунок складає 436000 €. Ростик уже почав проходити перший курс імунохімії, зволікати не можна, йому потрібна ваша підтримка та допомога. Ситуація в Україні критична, зібрати таку суму самостійно нереально, тому Ростик просить допомоги у вас. Не ігноруйте, будь ласка, нам немає до кого звернутись, допоможіть йому одужати Всі документи в наявності прошу пишіть в особисті Реквізити 5355161164670457 PayPal [email protected] Якщо не коштами ви можете допомогти поширити,зв'язками чи ліками, зараз Будь-яка допомога однаково важлива
-
t.me/helprostok —Група збору!(фото документів) Вітаю всіх з святами,бажаю здоров'я і мирного Неба,це все про що я мрію,це 5 поспіль новий рік коли наша сім'я не святкує, рак-рак-війна-війнарак,не пройдіть повз наше горе Благаю врятуйте Сина , так мрію йому показати справній новий рік....🆘🆘🆘 Час проти нас.🙏😢😢😢 За ці дні завдяки декількох людей , наша сума , досягала майже позначення в 15 тисяч $,особлива дяка їм, такі випадки дають справді відчуття ,що шанси є завжди. А взагалі низький уклін х кожному , хто був небайдужим до нашої проблеми🙏🙏🙏🙏 Вітаю! Мене звати Аліна Рудніцька, ми із міста Хмельницького. Моєму сину Ростиславу в 2021 році поставили діагноз “Нейробластома” Рак 4 стадії з ураженням кісткового мозку, йому на той момент було 3 роки. Він почав лікування в Барселоні, клініка СанЖан де Део, лікування коштувало 285 тисяч євро. Багато курсів хіміотерапії, імунотерапія, операція з видалення пухлини. Ростику допомогло лікування і вже за рік він повернувся додому зі стійкою ремісією. Наразі йому 5 років, поїхавши на чергове обстеження 20 лютого 2023, виявилося, що хвороба повернулася “Рецедив”. Повернувся до кістки стегна. Сльози, біль, страх, розпач… Неможливо передати словами ці відчуття. Майже 2 роки минуло з того моменту, як ця хвороба залишила наше життя. Ростик почав ходити до дитячого садка, восени мав йти до школи. Все було добре і ніщо не віщувало лиха, але рак знову вирішив забрати у нього дитинство 😭 Він знову розпочав боротьбу за життя, знову має пройти цей важкий шлях до одужання! Курс буде довготривалим та дорогим. Лікування імунотерапією в Україні немає, а воно дуже ефективне при нейробластомі. Але дуже дороговартісне, новий рахунок складає 436000 €. Ростик уже почав проходити перший курс імунохімії, зволікати не можна, йому потрібна ваша підтримка та допомога. Ситуація в Україні критична, зібрати таку суму самостійно нереально, тому Ростик просить допомоги у вас. Не ігноруйте, будь ласка, нам немає до кого звернутись, допоможіть йому одужати Всі документи в наявності прошу пишіть в особисті Реквізити 5355161164670457 PayPal [email protected] Якщо не коштами ви можете допомогти поширити,зв'язками чи ліками, зараз Будь-яка допомога однаково важлива
-
Дівчата, привіт👋 Шукаю модель на манікюр для зйомки контенту✨️ Завтра о 10:00, Даунтаунт. БЕЗКОШТОВНО🌸 Пишіть в особисті🫶
-
t.me/helprostok —Група збору!(фото документів) Вітаю всіх з святами,бажаю здоров'я і мирного Неба,це все про що я мрію,це 5 поспіль новий рік коли наша сім'я не святкує, рак-рак-війна-війнарак,не пройдіть повз наше горе Благаю врятуйте Сина , так мрію йому показати справній новий рік....🆘🆘🆘 Час проти нас.🙏😢😢😢 За ці дні завдяки декількох людей , наша сума , досягала майже позначення в 15 тисяч $,особлива дяка їм, такі випадки дають справді відчуття ,що шанси є завжди. А взагалі низький уклін х кожному , хто був небайдужим до нашої проблеми🙏🙏🙏🙏 Вітаю! Мене звати Аліна Рудніцька, ми із міста Хмельницького. Моєму сину Ростиславу в 2021 році поставили діагноз “Нейробластома” Рак 4 стадії з ураженням кісткового мозку, йому на той момент було 3 роки. Він почав лікування в Барселоні, клініка СанЖан де Део, лікування коштувало 285 тисяч євро. Багато курсів хіміотерапії, імунотерапія, операція з видалення пухлини. Ростику допомогло лікування і вже за рік він повернувся додому зі стійкою ремісією. Наразі йому 5 років, поїхавши на чергове обстеження 20 лютого 2023, виявилося, що хвороба повернулася “Рецедив”. Повернувся до кістки стегна. Сльози, біль, страх, розпач… Неможливо передати словами ці відчуття. Майже 2 роки минуло з того моменту, як ця хвороба залишила наше життя. Ростик почав ходити до дитячого садка, восени мав йти до школи. Все було добре і ніщо не віщувало лиха, але рак знову вирішив забрати у нього дитинство 😭 Він знову розпочав боротьбу за життя, знову має пройти цей важкий шлях до одужання! Курс буде довготривалим та дорогим. Лікування імунотерапією в Україні немає, а воно дуже ефективне при нейробластомі. Але дуже дороговартісне, новий рахунок складає 436000 €. Ростик уже почав проходити перший курс імунохімії, зволікати не можна, йому потрібна ваша підтримка та допомога. Ситуація в Україні критична, зібрати таку суму самостійно нереально, тому Ростик просить допомоги у вас. Не ігноруйте, будь ласка, нам немає до кого звернутись, допоможіть йому одужати Всі документи в наявності прошу пишіть в особисті Реквізити 5355161164670457 PayPal [email protected] Якщо не коштами ви можете допомогти поширити,зв'язками чи ліками, зараз Будь-яка допомога однаково важлива
-
🔠🔠🔠➖🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 Нет клиентов? Нет времени на ведение Инстаграм, ТикТок? Или ты хочешь запустить свой продукт онлайн? 🙋♀️ Я Даяна - продюсер и SMM специалист ✔️Продвижение Instagram/TikTok под ключ ✔️ Разработка индивидуальных стратегий для развития ✔️Работа с контентом (фото/видео материалы) ✔️Запуски онлайн продуктов ✔️Консультации ✔️Масштабирование 💸👆🏻 ❗️ Моя главная задача: ▫️ увеличить вашу прибыль ▫️ привлечь клиентов ▫️ масштабировать Вас, как личность и ваш бизнес 📬 За кейсами и деталями сотрудничества пишите в Direct 💌 @producer_proo - telegram 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ ❕Социальные сети - наше всё в 2024 году, при условии правильной монетизации💲
-
🔠🔠🔠➖🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 Нет клиентов? Нет времени на ведение Инстаграм, ТикТок? Или ты хочешь запустить свой продукт онлайн? 🙋♀️ Я Даяна - продюсер и SMM специалист ✔️Продвижение Instagram/TikTok под ключ ✔️ Разработка индивидуальных стратегий для развития ✔️Работа с контентом (фото/видео материалы) ✔️Запуски онлайн продуктов ✔️Консультации ✔️Масштабирование 💸👆🏻 ❗️ Моя главная задача: ▫️ увеличить вашу прибыль ▫️ привлечь клиентов ▫️ масштабировать Вас, как личность и ваш бизнес 📬 За кейсами и деталями сотрудничества пишите в Direct 💌 @producer_proo - telegram 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ ❕Социальные сети - наше всё в 2024 году, при условии правильной монетизации💲
-
‼️Продаю м’яке крісло ( $50) та стіл ($50). Можливий торг! Майже в ідеальному стані. Тільки самовивіз. 📍Vancouver downtown Більш детально - в приват. Або +380971639268( WhatsApp/ Viber)
-
Воркшоп «Петриківський розпис» Інструктор: Харламова Олеся Локація: Порт Муді Дата: 27 січня 2024 рік,1:30-3:30 Посилання: pomoarts.perfectmind.com/31680/Classes/BookMe4LandingPages/CoursesLandingPage?courseId=e0268832-5561-4c50-abc9-bb905614b1c9&fbclid=PAAaZKogbqbk4N7iosYIpJqTYDAW0PPmedGNftZSgwmAjT8pgR4hjIbIpMgBM
-
t.me/helpmeinn/14 Прошу допомогти ,так хочеться ще по-жити для дітей,я вас благаю 🙏🥲 сьогодні зібрали 22тисячі грн,дякую !
-
Воркшоп «Петриківський розпис» Інструктор: Харламова Олеся www.facebook.com/olesya.tuzova?mibextid=nwBsNb Локація: Порт Муді (2425 St. Johns Street Port Moody, , V3H 2B2) Дата: 27 січня 2024 рік,1:30-3:30 Посилання: pomoarts.perfectmind.com/31680/Classes/BookMe4LandingPages/CoursesLandingPage?courseId=e0268832-5561-4c50-abc9-bb905614b1c9&fbclid=PAAaZKogbqbk4N7iosYIpJqTYDAW0PPmedGNftZSgwmAjT8pgR4hjIbIpMgBM