Українки Ванкувера🤍🇺🇦
-
Я лиш в п‘ятницю отримаю грофік на наступний тиждень і на разі не знаю до котрої буду працювати((
-
Привіт, я з вест енду! Тільки машини в мене немає 😅 не впевнена, що зможу добратися до коквітлема. Але буду рада зустріттся десь у центрі!
-
Я за ідею Руслани - сняти паті рум. У котрій годині збираємось? Хочаб орієнтовно, бо я працюю по суботах. Буду їхати з Малардвил, Брейд (Коквитлам) можу когось підвезти. Якщо будемо збиратися у неділю, тоді підвезу з Ленглі (живу в Ленглі, працюю в Коквітламі).
-
Дізнайтесь будь-ласка умови! Якщо набереться 30 і будуть ще бажаючі, то чому б і ні)
або може в вас на більше людей можна) -
Жарти жартами, але думаю ану подивлюсь шо по скільки рентують ресторани чи якісь приміщення.. і взагалі не очікувала що там адекватні ціни на стількох людей
-
Це я так, перше ліпше відкрила і вже йду спати, але якщо раптом буде 30+ бажаючих то можна буде щось на цьому сайті пошукати
-
Круто! Так може краще в даунтауні, раз ціни адекватні?
-
Добрий ранок, дівчатка!☕️🥑🥐 Я з вами! Так круто, дякую за організацію і ідею❤️ Я в даунтауні
-
Будь ласка дізнайтесь скільки коштує та чи вільно 20.11 з 6 по 10-11,дякую дуже🤍 Бо всім краще їхати до Даунтауну😊 Це було б дуже круто🥳
-
Це ціни за годину,якщо захочемо на 3-4 години то виходить дорожче,але головне щоб всім окей було 🥂 та я вже подивилась і на вечір бронювати не можна,максимум до 6 вечора😔 Ще пошукаю зараз🥳
-
Ще не знаємо,будемо питати ☺️
-
Тут працюють дівчата деякі та я теж працюю в цей день🥺
-
До 8 години
-
Але якщо ми знайдемо місце де ми зможемо зібратись о 6-7 то побути до 10-11 то можна і в субботу👻
-
Чекаю остаточного рішення з нетерпінням та можливості з кимось під’їхати до місця зустрічі ❤️
-
Я передивилась всі паті руми Ванкувера,які доступні мені буди,та нічого не знайшла по адекватній ціні😔