Українки Ванкувера🤍🇺🇦
-
Всім доброго дня, мене звати Віолетта. Набираю діток на безкоштовний онлайн марафон з цифрового малювання. Брати участь зможуть діти 8-17 років Цифрове мистецтво - це перший крок у професію ілюстратора, художника в ігровій індустрії, мультиплікатора, графічного дизайнера, 3D аніматора або концепт художника Ціль нашої зустрічі - зробити перший крок у дизайні, провести час цікаво і з користю І найголовніше - СТВОРИТИ ВЛАСНИЙ ПРОЄКТ Крім того, ми будемо грати, змагатися та весело проводити час❤️ Залиште слово «марафон» в особистих для запису🤗
-
Привіт усім, долучайтеся до мітингу цього тижня! Запрошуємо всіх, у кого є можливість на щотижневий мітинг в підтримку України. 📅 Дата: кожного четверга ⏰ Час: 18:00-19.30 📍Місце збору: Canada Place коло трьох великих флагштоків. Також долучайтеся до групи в Фейсбуці, де буде регулярно буде поститись інформація та нагадування про ці щотижневі мітинги.
-
Дорогі батьки ☆ Запрошую ваших дітей віком від 8 до 17 років на творче безкоштовне заняття онлайн з "цифрового малювання". ~ Це чудова можливість для юних художників зануритися у світ творчості та опанувати основи створення цифрових ілюстрацій. Обіцяю, буде цікаво і пізнавально для всіх рівнів – від початківців і для тих, хто вже має досвід! Для запису пишіть "Урок" в особисті повідомлення
-
👥 ІНФОРМАЦІЙНИЙ ПОРТАЛ КАНАДА 🇨🇦 🖊 t.me/UA_Canada_Cuaet 👈 💛💙
-
Продам туфлі. 👠💃. Дуже зручні та стильні. 📍Ванкувер даунтаун. Стан: хороший( майже як нові, один раз взували) Розмір: EUR: 39, US: 8.5 Ціна: $20 CAD ( договірна)
-
Привіт усім, долучайтеся до мітингу цього тижня! Запрошуємо всіх, у кого є можливість на щотижневий мітинг в підтримку України. 📅 Дата: кожного четверга ⏰ Час: 18:00-19.30 📍Місце збору: Canada Place коло трьох великих флагштоків. Також долучайтеся до групи в Фейсбуці, де буде регулярно буде поститись інформація та нагадування про ці щотижневі мітинги.
-
-
Вона знає
-
Я сьогодні спілкувалась з однією дівчинкою, вона підтверджує тут психолога диплом
-
Вітаю, дівчата, дуже прошу про допомогу, якщо ви знаєтеся на цьому. В мене українська освіта психолога. Підкажіть, будь ласка, як тут можна отримати ліцензію? Може хтось вже пройшов цей шлях, або зараз проходить. Буду дуже вдячна за допомогу 🙏 Всім гарного дня⚘️
-
Кому цікаво, пишіть
-
Привіт Всім, шукаю подружок проводити час разом іноді на вихідних:) є тут бажаючі познайомитись подружитись? Я комунікативна , люблю пожартувати. Цікавить багато речей : люблю відпочинок на природі, люблю мистецтво чи події масові пов'язані з ним, просто сходити випити келишок і потеревенити, чи піти на якійсь концерт.
-
Запрошуємо на безкоштовні інформаційні заходи: 1. Орієнтація по шкільній системі Британської Колумбії з фокусом на школи міст north vancouver і west vancouver. Захід проходитиме два рази: 28 серпня о 13:30 в офісі Impact North Shore і 29 серпня о 17:30 онлайн. 2. Сесія з імміграційним консультантом про шляхи отримання ПР, ворк перміти, стаді перміти та інші питання імміграції - 29 серпня в офісі Impact North Shore. Деталі, контакти на постерах.
-
Презентую вам неймовірний проєкт🔥 Створений командою програмістів БЕЗКОШТОВНИЙ 3-ДЕННИЙ ОНЛАЙН МАРАФОН з 3D моделювання та цифрового малювання для дітей 8-17 років. Діток буде поділено по віковим категоріям ‼️ Проєкт направлений на зацікавлення дітей перспективою розвитку у цій сфері, так як можна реалізувати себе у професіях: Ілюстратор, художник в ігровій індустрії, мультиплікатор, графічний дизайнер, 3D аніматор або концепт художник😍 Проводимо набір для 15 бажаючих. Для запису залиште в особистих слово «Проєкт»
-
Доброго дня 🌸 Хочете вільно спілкуватися іноземною мовою?🌍 Наші онлайн-заняття допоможуть вам досягти вашої мети 📚 ✔️Італійська ✔️Іспанська ✔️Французька ✔️Німецька ✔️Англійська ✔️Польська ✔️Чеська 💡Переваги наших занять: ▪️ Курси для всіх рівнів підготовки ▪️ Допоможемо опанувати всі аспекти мови, від граматики до розмовних навичок ▪️ Розробляємо індивідуальні навчальні програми, що враховують ваш рівень підготовки та цілі Заняття проходять онлайн👩🏻💻 Пробний урок безкоштовний 🤩 Для запису або більш детальної інформації пишіть в особисті повідомлення 💌
-
-
Пробачте😞😔❤️ до сліз прошу Допомоги від безвихідного становища🙏🙏🙏 На колінах прошу зі сльозами на очах ... 😢 В даний момент дуже потрібно уколи амоксиклав і дві системи для крапельниць ....🙏 Потрібно 398гр 50 копійок або може е у когось саме ліки Мені дуже незручно просити але Сергійко після операції Кожна мати мене зрозуміє Дуже прошу допомоги До наступної п'ятниці зможу о першій половині дня повернути 🙏🙏🙏❤️ На колінах буду вдячна 😔🙏Надам будь-які документи докази відео дзвінок Безвихідне становище І я молюся, що хтось відгукнеться на моє смс🙏 Вибачте всі відмовили... Благаю🙏51 68 75 20 94 28 72 19
-
The Hardkiss виступатиме у Ванкувері! 🇺🇸 В нас відкритий продаж Meet&Greet квитків і є змога зустрітися з Юлією Саніною після концерту, сфотографуватися, взяти автограф, трішки поспілкуватися! 🥰 100% з продажу таких квитків будуть направлені на допомогу військовим України! ❗️Нагадуємо, що Meet&Greet квиток треба купляти разом з основним квитком на концерт. 🎫 Квитки: bomond.com/events/the-hardkiss-north-american-tour-2024