Українки Ванкувера🤍🇺🇦
-
🚀 Готові вивести ваш бізнес на новий рівень? Я — Дар’я, маркетолог з 15-річним досвідом. Якщо ви хочете: ✅ Отримати персональний супровід та навчитися запускати ефективну рекламу ✅ Залучати клієнтів з мінімальними витратами ✅ Застосувати перевірені методи для вашої ніші ✅ Скористатися послугами запуску реклами 🎯 За кілька місяців ви освоїте ключові інструменти маркетингу та SMM, які допоможуть вам залучати клієнтів. Консультація в подарунок! 🎁 ✨ Діє 6 годин з моменту перегляду оголошення. Залиште заявку, і вже сьогодні зробіть крок до успіху! Не чекайте — ми разом підвищимо продажі вашого бізнесу! 📱 Запис через Telegram: @daria_dorda
-
Привіт усім, Я найму на посаду персонального помічника з оплатою 30 доларів США за годину. Якщо ви зацікавлені, надішліть мені повідомлення
-
Привіт усім, Я найму на посаду персонального помічника з оплатою 30 доларів США за годину. Якщо ви зацікавлені, надішліть мені повідомлення
-
Привіт усім!✊🙂 Продам жіночу стильну куртку . Стан: хороший Марка одягу: Calvin Klein Розмір: S Ціна договірна. Хорошу знижку гарантую!😉 📍Vancouver downtown Самовивіз.
-
-
Усім привіт ) чи є тут досвідчені майстри грумінгу ? Ми шукаємо майстра у салон ) Дякую
-
Вітаю! Чи правда, що не можна покидати Канаду , поки чекаєш на новий Work Permit? Вдячна за відповідь !
-