Українки Ванкувера🤍🇺🇦
-
Вітаю! 🤗 Потрібна допомога у вивченні іноземних мов? Ми допоможемо! Перший пробний урок - безкоштовно! Надаємо заняття з іноземних мов: • Німецька • Англійська • Чеська • Французька • Іспанська • Польська • Італійська За деталями звертайтесь в особисті повідомлення!
-
Хочу поділитися корисною інформацією! Мій чоловік займається вантажоперевезеннями, і у нього дійсно дуже доступні ціни – майже як на таксі! У нього велика машина, яка вміщує багато речей, а ще він сам допомагає з вантаженням і розвантаженням. Якщо вам потрібно перевезти меблі, техніку чи інші великі речі, звертайтеся за номером: 236 335 2810 (Євген).
-
Вітаю! Бажаєте вивчити іноземну мову ?📚 Приєднуйтесь до нашої онлайн школи та відкрийте для себе нові можливості з вивчення іноземних мов ✅ Професійні викладачі, сучасні методики та індивідуальний підхід забезпечать швидкий прогрес у вивченні мови ✨ У нас є: німецька,англійська, чеська, іспанська, польська, французька, італійська Ви можете спробувати перший безкоштовний пробний урок 🤓 Пригадаєте старе або вивчите щось нове ✔️ Онлайн 💻📚 ✔️Перше пробне безкоштовне заняття🤩
-
Всім привіт, хто має можливість прийти на сьогоднішній мітинг? Вдягайтеся тепленько і приходьте, будемо раді вас бачити! 📅 Дата: кожної неділі ⏰ Час: 14.00-15.30 📍 Місце збору: Canada Place коло трьох великих флагштоків. www.facebook.com/groups/459125390433969/?ref=share&mibextid=NSMWBT
-
привіт Хтось, хто хоче працювати, хто може працювати неповний робочий день ранку (10:00-14:00), повний робочий день і неповний робочий день у 2-у зміну (5:00-21:00). Терміново. (Ми навчаємося!!) У нас є робота для вас!! Можна працювати пн-п'ятниця або субота-неділя, оплата 45 $ за годину. Якщо цікаво, напишіть мені в личку.