Українки Ванкувера🤍🇺🇦
-
Привіт, дівчата! Хочу запросити вас взяти участь у безкоштовній програмі «Рідне Коло», яку організовують у Marpole Neighborhood House, Vancouver. Це non-profit організація, яка дуже хоче підтримати нашу громаду під час адаптації у новій країні. Подія буде проводитись на двох мовах - англійською та українською💙💛 Вечеря, догляд за дітьми і сертифікат участі надається ✔️ Приходьте знайомитись! Буде затишно🥰🤗☕️ Реєстрація за посиланням - forms.office.com/r/npJPYWFKnP
-
Привіт усім, Я найму на посаду персонального помічника з оплатою 30 доларів США за годину. Якщо ви зацікавлені, надішліть мені повідомлення
-
Привіт, дівчата! Пропоную спільну оренду красивого і затишного робочого місця в центрі Ванкувера (Downtown) на 3 дні в тиждень. Робочий стіл як на відео і кушетка. Якщо це вас зацікавило, пишіть для детальної інформації мені в повідомлення або в інстаграм!
-
💙💛 Рада оголосити, що тепер у нас два мітинги, в різні дні та із різними місцями збору! Приходьте на який зручніше, а можна і на два! Мітинг у Нью Весті: 📅 Дата: кожної суботи ⏰ Час: 12.00-13.30 📍 Місце збору: аптаун, біля New Westminster Centre, навпроти Tim Hortons на 6th Мітинг у Ванкувері: 📅 Дата: кожної неділі ⏰ Час: 14.00-15.30 📍 Місце збору: Canada Place коло трьох великих флагштоків. 📣 Будемо стояти із плакатами з актуальними лозунгами та фактами, які звертають на себе увагу перехожих та розкривають їм очі на те, що війна не скінчилася. Долучайтеся до нас! Якщо немає змоги принести із собою плакат - не хвилюйтеся, у нас будуть запасні. За минулі два мітинги нам задонатили 145$ (100 в Нью Весті та 45 в Ванкувері). www.facebook.com/groups/459125390433969/?ref=share&mibextid=NSMWBT
-
Привіт усім, Я найму на посаду персонального помічника з оплатою 30 доларів США за годину. Якщо ви зацікавлені, надішліть мені повідомлення
-
✏️ Онлайн-уроки малювання для дітей (від 6 років) і дорослих. 🔹 Чітка методика, що підходить як для початківців, так і для тих, хто хоче вдосконалити навички. 🔹 Інтерактивний підхід для максимального занурення у творчий процес. 🎁 Бонус для нових учнів – перший урок безкоштовний! Для запису і деталей пишіть цифру 15 сюди⬇️ @repetytor_1
-
Усім привіт 🥰 Я інструктор з моделювання нігтів , запрошую на манікюр(та не тільки ) усіх хто цінує свій час ( манікюр з покриттям у 60 хв), досвід з 2016 року🪩💅🏼 ПРИ ЗАПИСІ НА МАНІКЮР ДІЄ ЗНИЖКА -30% НА БРОВИ Знаходжусь у ДТ, Ванкувер , 788 Hamilton St (біля Pacific centre)🌆 За детальною інформацією звертайтесь 🤍 Онлайн запис за 2 хв⬇️ widget.easyweek.io/singulier-beauty-bar/team/86918/80207 Робоча сторінка: www.instagram.com/singulare.beauty.bar?igsh=MWFhbXlsd2s3dzN3cA%3D%3D&utm_source=qr
-
Мрієте вільно спілкуватися іноземною мовою? 🪄📍Англійська 📍Німецька 📍Французька 📍Іспанська 📍Чеська 📍Польська 📍Італійська ✨ Даруємо БЕЗКОШТОВНЕ ПРОБНЕ заняття! 🌍 Що на вас чекає? ✅ Зручний онлайн-формат – навчайтеся з будь-якої точки світу ✅ Досвідчені викладачі та носії мови ✅ Інтерактивні уроки з сучасними методиками ✅ Гнучкий графік занять під ваш розклад ✅ Групові та індивідуальні курси для будь-якого рівня 💡 Приєднуйтесь прямо зараз та отримайте безкоштовне пробне заняття! 📩 @Mary_askya
-
-
Здається 2 кімнати на два тижні (14.02-28.02) Перша кімната (750$+депозит)🏠 Мастер бедрум, досить велика з власною ванною кімнатою+ гардероб, гарний вид вночі на брентвуд. !Мастер бедрум без мебелі! Друга кімната (650+депозит) 🏠 З мебелью, ліжко, стіл і крісло, також є гардероб. Вана ділиться з ще однією людиною (хлопцем) Пральна машина+сушилка Є вай фай 10 хвилин до станції Nanaimo, 15 до Commercial Broadway. 15 хвилин до SafeWay Автобусна зупинка прям під домом Для власників авто є парковка безкоштовна біля дому, а є платна у домі. Єлектро, вода та вай фай оплачується окремо. Курити заборонено🚭 Вибачте але без хвостиків🙅🏻♀️ Зацікавлені будь ласка напишіть у приватні 🤝