Українки Ванкувера🤍🇺🇦
-
Сорі, робота затягнула. Щє є місця? 🍾
-
Можна ще долучитися?планую бути куди скинути передоплату?
-
@Kareliiya
-
Все в закріплених,всі голосування,дати та місце😊 просто проклацайте по закріпленим 😎
-
Нас двоє Катя Наскалова і Катя Жалоба
-
Привіт! А якась зустріч буде, так щоб з дитиною прийти. Переїхали кілька місяців тому, дуже хочеться нових знайомств, але малого лишити ні з ким😕
-
Можете організувати тут😊 якщо є бажання
-
Є! Тільки не уявляю місце, де ми могли б зібратись. Якби тепло, то можна було б на пікнік десь вибратись
-
Тут дівчата влаштовували мозковий штурм, поки хтось не запропонував найкращій варіант) Можете зробити опитування у кого є діти (тут є фунція опитувань, poll) і обговорити це з тими, хто відповів
-
О, клас, дякую
-
Багато місць на бранч де є кімнати для діточок🥰 я не шукала,але сказали що нема проблем знайти
-
Так що я створила групу не тільки в пошуку алко-подруг на всі випадки життя 😅 але й для тих,хто хоче на бранч,ланч,хайк і т.д😎
-
Я допомогаю трішки з організацією так що я точно буду😊
-
Ось в суботу з дітьми пташечки-свистульки будуть робити, сама дуже хочу піти з сином але ще незнаю чи вийде
-
Я почну #знайомство #vancouver #englishbay
Всім привіт! Мене звати Діана, 22 роки. Родом з Києва, але зараз мешкаю в Ванкувері English Bay. Раніше була приватною підприємицею у сфері тендерних процедур. Моєю задачею було відновлення соціальної інфраструктури на сході України. За три роки встигла багато зробити - садочки, спортзали для реабілітації, молодіжні центри, дитячі майданчики. Нажаль, війна забрала в мене цю роботу і мої здобутки, але я дуже хочу повернутися до цієї роботи після війни. Зараз я потєряшка, але моя головна пристрастрасть це волонтерство. З простого люблю коктейлі, мангу, пограти в ігри. Іноді хайкаю. Намагаюся заново склеїти своє життя і допомагати Україні. Було б круто знайти тут подружку/ок! Буду рада знайомству ✋
Долучайтесь до хештегу і до зустрічі на нашій тусі!
-
Давайте
-
#знайомство
Привіт, я Оля. Приїхала з Києва разом з 6-річним сином. Наразі живу у Сюррей, ближче до Ленглі. В минулому житті працювала у сфері дизайн інтер’єрів, і тут працюю на фабриці, яка виробляє класне освітлення. І дизайн і все, що пов’язано з красивими інтер’єрами - то моя пристрасть. Люблю пекти, люблю дівчачі розмови, які надихають, бо вважаю що жінки здатні сильно підтримати одна одну…гьорлз пауер) Буду рада новим знайомствам, бо трохи хочеться вийти з режиму «мушлі» в який мене затягло. Ми тут з малим удвох, тому цей «хвіст» майже завжди зі мною 😜